Quantcast

Tęsiama dingusio M. Davidonio paieška: artimieji turi prašymą

  • Teksto dydis:

Vasario 4 dieną Vilniuje dingusio Mykolo Davidonio paieškos kol kas – bevaisės. Artėjant savaitgaliui artimieji turi ypatingą prašymą visuomenei.

„Paieškos komanda ir ypač Mykolo artimieji yra dėkingi, kad laisvą dieną aktyviai dalyvavote paieškose. Ketvirtadienį Neries pakrantėmis plaukėme baidarėmis, valtimi, o ugniagesiai-gelbėtojai – su sonaru. Iššukuota didelė dalis sausumoje. Paskutinėje Mykolo buvimo vietovėje pradėti kabinti skelbimai ieškant liudininkų. Kol kas jokios naujos informacijos neturime“, – rašoma feisbuko grupėje „Mykolo paieška“

Penktadienį, pasak paiešką vykdančių savanorių ir artimųjų, niekas nesikeičia – tęsiamos savarankiškos paieškos https://tinyurl.com/paieskos-forma ir individualios paieškos segmentuose https://tinyurl.com/registracija-zonos.

„Ieškome patyrusių žmonių plaukimui savaitgalį – tiek su savo priemonėmis, tiek be jų. Jeigu turite galimybę, kreipkitės tiesiogiai į Andrių Balčiūną. Renkama paieškos komanda su vandens dronais ir sonarais. Kreipkitės į Danguolę Kikutytę. Renkamos paieškų komandos savaitgaliui – susisiekite tiesiogiai su manimi, Neringa Butkute. Žinutėje nurodykite, kurią dieną galite, keliese būsite ir palikite telefono numerį. Paieškos sausumoje taip pat nėra lengvos – rekomenduojama stabiliai pėdą palaikanti avalynė, apkaustai, jeigu turite, įvertinkite savo fizinį pasirengimą“  – rašoma socialiniame tinkle.

Susisiekti galima el. paštu mykolopaieska@gmail.com.

Vilniečio buvo pasigesta šeštadienio, vasario 4-osios, vakarą. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos. Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo tądien apie 16 val. prie Vingio kino teatro.

Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu.  Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Mačiusių jaunuolį ar žinančių papildomos informacijos prašoma skambinti numeriu +37061216174 arba policijai 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A

A portretas
Wspuciuce szacunek w ciezkiej chwili dla rodzicuw

KIEK?

KIEK?  portretas
Kiek kainuoja bosui realybė?

Bosas,

Bosas, portretas
A, bosas, tai viskas aišku, pinigai valdo!!!!! Paprasto žmogaus, hhhhhhh ieškotų, kiek kainavo paieškos?
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių