Quantcast

Teismui perduota didelį kiekį narkotikų turėjusio ir žmoną mušusio vyro byla

  • Teksto dydis:

Teismui perduota didelį kiekį narkotinių medžiagų turėjusio ir jų atsikratyti prašiusią žmoną mušusio Šalčininkų rajono gyventojo byla, ketvirtadienį pranešė Vilniaus apskrities policija.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, birželį į iškvietimą dėl smurto artimoje aplinkoje Čiužiakampio kaime atvykę policijos pareigūnai įtariamo smurtautojo automobilyje aptiko penkis maišelius su baltais milteliais ir dar keturis maišelius su miltelių likučiais. Ant galinės automobilio sėdynės rasti išbarstyti balti milteliai. Taip pat automobilyje buvo rasti apie šimtas tuščių maišelių ir elektroninės svarstyklės.

Pareigūnai nustatė, kad konfliktas tarp sutuoktinių kilo dėl to, kad moteris vyro reikalavo išmesti automobilyje laikomas narkotines medžiagas. Anot policijos, su reikalavimu nesutikęs vyras supyko ir pradėjo smurtauti prieš žmoną mažamečių vaikų akivaizdoje.

Atlikus įvykio vietoje paimtų medžiagų tyrimą, nustatyta, kad vyras neteisėtai disponavo kanapėmis, amfetaminu, metamfetaminu ir sintetiniu kanabinoidu, turėdamas tikslą šias medžiagas platinti.

Jei jo kaltė bus įrodyta teisme, 1982 metais gimusiam kaltinamajam gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų.


Šiame straipsnyje: teismasnarkotikaismurtas artimoje aplinkojepagalba moterimsŠalčininkų rajono gyventojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių