Quantcast

Teismas panaikino kardomąsias priemones E. Masiuliui

Vilniaus apygardos teismas patenkino „MG Baltic“ politinės korupcijos byloje kyšio ėmimu įtariamam buvusiam liberalų vadovui Eligijui Masiuliui ketvirtadienį panaikino anksčiau skirtas kardomąsias priemones.

E. Masiuliui iki šiol buvo skirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir draudimas bendrauti su kitais kaltinamaisiais byloje.

Vilniaus apygardos teismas sausį panaikino analogiškas kardomąsias priemones kitiems įtariamiesiems – buvusiam koncerno „MG Baltic“ viceprezidentui Raimondui Kurlianskiui bei buvusiam „darbiečiui“ Vytautui Gapšiui.

„MG Baltic“ buvusiam viceprezidentui Raimondui Kurlianskiui paliktas 25 tūkst. eurų užstatas.

Politinės korupcijos byloje R. Kurlianskis kaltinamas kyšių davimu politikams už koncernui naudingų sprendimų priėmimą. Kyšių ėmimu kaltinamas E. Masiulis, V. Gapšys, buvęs Seimo narys liberalas Šarūnas Gustainis. Parlamentaras Gintaras Steponavičius kaltinamas piktnaudžiavimu nesant kyšininkavimo požymių.

Kaltinimai byloje pateikti ir pačiam koncernui „MG Baltic“, Darbo partijai bei Liberalų sąjūdžiui. Kaltinamieji savo kaltės nepripažįsta, jie sako, kad teisėsaugos tyrimas vykdytas tendencingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Leo

Leo portretas
Lietuvos teisėsaugoje keli standartai. Ne veltui sakoma: jeigu vogti, tai milijonus ir nekada nenubaus - atsipirksi visada. Tik nesuprantu už ką Neringa Venckienė laikoma kaip didžiausia nusikaltėlė su tokiais apribojimais. Gėda už tokią mūsų teisėsaugą prieš visą pasaulį.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Teisėją Venckienę nekaltai laikė uždarytą be teismo, sufabrikavę bylą, dabar dar uždėjo apykoję, o pagautam Masiuliui dovanojo laisvę. Dabar matomai startuos per rinkimus su landsbergių gauja?

aha

aha portretas
pzdcvamzdec
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių