Quantcast

Šventinis reidas Vilniuje: girti vairuotojai skaičiuojami dešimtimis

  • Teksto dydis:

Antrąją Kalėdų dieną Lietuvos pareigūnai daugelyje šalies vietų tikrino vairuotojų blaivumą. 

Kaip praneša pareigūnai, kurie nuo ankstaus ryto surengė reidą Vilniuje, pažeidėjų netrūko.

Alkoholio per Kalėdas, greičiausiai, nevengę vartoti piliečiai kitą rytą drąsiai sėdo prie vairo, o iki 13 val. tokių pareigūnams įkliuvo net dešimt.

Tačiau tai ne vienintelis Kelių eismo pažeidimas, kuris užfiksuotas antrąją Kalėdų dieną. Pasak policijos, įkliuvo ir penki vairuotojai, neturintys vairuotojų pažymėjimų.

Pareigūnai primena, kad tokios ir panašios priemonės keliuose bus vykdomos ir toliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kis

kis portretas
Tai musu "elitas",kad nusprogtu ,atsiprasant begerdami.Kiek galima kalti i tuos makausus tusciavidurius,geri nesesk vairuoti,gal ir nuvairuosi "laimingai su 0.8 bet ne.Galiu tik pasiulyti paklaida,kad per sventines dienas bausti trigubai.Gal tada susipras,kad taksi pigiau vaziuoti.

Neringa

Neringa portretas
šiais laikais galima pakankamai nebrangiai iki 100 eu nusipirkti alkotesteri,kur firma garantuoja paklaida tik tukstantoji dalis nuo policijos. Tik reik laiku prižiureti,atlikt metrologinius tikrinimus. pusmečiui 30eu. Tam kam reikia vairuot toki verta nusipirkti.Aš toki nupirkau prieš penkis metus,ir nesigailiu. O piktybinius reikia rimtai sodint.

Reiskia

Reiskia portretas
nuobaudos uz si pazeidima yra adekvacios.Tai yra, juokingos.Del to, kad girti vairuotojai tiesiog siauteja, kalta valstybe, neteisingai tolerantiski istatymai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių