Quantcast

Švenčionių rajone neblaivus vyras kirviu sužalojo moterį

  • Teksto dydis:

Švenčionių rajone penktadienį neblaivus vyras kirviu sužalojo moterį.

Kaip skelbia Vilniaus apskrities policija, apie 21.10 val. Švenčionių rajone, Strūnaičio seniūnijoje esančiuose namuose, neblaivus (1,95 prom.) 1970 metais gimęs vyras kirviu sužalojo 1948 metais gimusią moterį. Ji, suteikus medicininę pagalbą, išleista gydytis ambulatoriškai.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo artimam giminaičiui ar šeimos nariui.


Šiame straipsnyje: pagalba moterimssmurtas prieš moterįsužalojo kirviuneblaivus vyrasŠvenčionių rajonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

a PSD lazas tai veikia

a PSD lazas tai veikia portretas
1970 ....sakyciau paciame darbo jegu zydejime... a jau metu n kaip laiko dushele uzpyles akciziniu dezinfekciniu skysciu.... a kodel ? - todel kad uzdarbiauja nelegaliai....a kodel ? todel kad tokios kai sita bambekles uz solidziais gaunamas pasalpas ir pensijas neisgali pasisamdyt legaliu sertifikuotu darbininku..... a kodel neisgali ?....i kekvienam zingsnije kodel kodel kodel....todel kad geroves valstybei neapsimoka neturet vargstanciu.... jei visi gyvens gerai ir nevargs visi bus issilavine viska zinos nebus kaip elektros aferu daryt...nebus kaip atkatu isireikalaut...isvis nebus ko reketuot........
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių