Quantcast

Iš „Švaros brolių“ išvažiavęs elektrinis „Mercedes-Benz“ šlavė viską savo kelyje

  • Teksto dydis:

Trečiadienį sostinėje fiksuotas neeilinis incidentas.

Kaip portalui diena.lt teigė Vilniaus policijos atstovai, pranešimas apie eismo nelaimę Vilniuje, Kareivių gatvėje, gautas balandžio 12 d. apie 9.40 val. 

Anot pareigūnų, elektrinis automobilis „Mercedes-Benz“ dėl galimo gedimo tapo nevaldomas, kai išvažiavo iš „Švaros brolių“ plovyklos. Automobilis rėžėsi į pastato sieną, apgadino įmonės įrangą ir kitą automobilį „Lexus“.

Portalo delfi kalbinti nelaimės liudininkai teigė, kad taip pat buvo išdaužyti metaliniai konteineriai ir išlaužta tvora.

Laimei, per incidentą žmonės nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, „Mercedes-Benz“ automobilyje įvyko elektros įrangos gedimas.


Šiame straipsnyje: Mercedes-Benzelektromobiliselektros gedimaseismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

efka

efka portretas
cia vienetinis atvejis nes tu elekttromobiliu vienetai,bet kas bus kai ju bus dauguma keliuose dalyvaujanciu transporto priemoniu,ar neisvysime tokio efekto perejose ar o aikstelese prie prekybos centru?

tai

tai portretas
buvo i masko bandomasis experimentas sud irbo nuotoliu valdomas erobotas kol neatsimuse i siena gerai be auku tai ?? kas bus kai sededams uz vairo jo nesuvaldysi nes jis pats pasuks i minia bus auku o pats jei liksi busi uz grotu budu daug ir visi iteisinti lieka tik zalymo fantazijos ir tas paradoksyne saika panaudos satanystine velniava nd===

elektromobilis --tai super brangus TRIPERIS

elektromobilis --tai super brangus TRIPERIS  portretas
su narkomano elektroniniais smegenimis, kuriuose kralikai pradeda krustis gave dregmes doze , kaip narkomanuj susileidus herojino doze...
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių