Quantcast

Sulaikyti vagystėmis prekybos centre įtariami ukrainiečiai: sostinės policija ieško nukentėjusiųjų

  • Teksto dydis:

Vilniaus policijoje atliekami ikiteisminiai tyrimai dėl atvirų vagysčių prekybos centre „Ikea“, kuomet iš prekių vežimėlių buvo pavogtos pirkėjų rankinės su pinigais, banko mokėjimo kortelėmis ir kt.

Sulaikyti 38 ir 51 metų Ukrainos piliečiai, įtariami šiomis vagystėmis.

Sostinės policijos pareigūnai prašo atsiliepti nuo šių įtariamųjų nukentėjusius asmenis ir susisiekti su Vilniaus apskrities Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyresniąja tyrėja Žana Vaičiūnaite, tel. (8 5) 271 6734, el. paštu  zana.vaiciunaite@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Sostinės policija primena, kad akylai saugoti savo daiktus būtina nuolat, ir ragina būti dėmesingais, atsargiais – vagys nesnaudžia. Pastebėjus šalia savęs įtartiną asmenį, demonstratyviai atkreipkite jo dėmesį, kad jūs jį matote ir stebite. Dokumentų, piniginių, mobiliojo ryšio telefonų ir kitų daiktų nelaikykite užpakalinėse ar šoninėse išorinių drabužių, rankinių kišenėse. Nepalikite be priežiūros ir rankinių prekių vežimėliuose – tik trumpam nukreipus dėmesį, vagis pasinaudos pasitaikiusia proga nugvelbti rankinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cyp

cyp portretas
Nu joo. Daugiau tokių dar prileiskit: ,,taksistų", ,,statybininkų"...

Anonimas

Anonimas portretas
su tokiom slyvom i lt ileidzia,turbut banderos

E

E portretas
Chaholai tai vagiu vagys,juos visa europa keikia nes visur prisisike.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių