Quantcast

Sulaikytas ne kartą teistas trisdešimtmetis vagis: prašo atsiliepti nukentėjusiuosius

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams įkliuvo vyras – trisdešimtmetis Panevėžio rajono gyventojas įtariamas vagystėmis iš automobilių.

Rugpjūčio 21 d. bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo jam skyrimo.

Rugpjūčio 17 d. apie 6.30 val. Trakų policija gavo pranešimą, kad Lentvaryje, Klevų alėjoje, buvo įsibrauta į automobilį „Mercedes Benz“ ir pavogtas vaizdo registratorius bei automobilinis garso stiprintuvas.

Vagiant padaryta žala ‒ apie 1 300 eurų. Trakų rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Per tyrimą nukentėjęs asmuo paaiškino, kad pavogtas vaizdo registratorius turi judesio daviklį, kuriam suveikus, kamera pradeda filmuoti ir realiu laiku siunčia filmuojamą vaizdą į nukentėjusiojo mobiliojo ryšio telefoną. Nukentėjusysis pareigūnams pateikė ir filmuotą medžiagą su vagies atvaizdu.

Tai ‒ 9 kartus už vagystes, plėšimus ir viešosios tvarkos trikdymus teistas Panevėžio rajono gyventojas, laikinai apsigyvenęs Trakų rajone.

Rugpjūčio 21 d. apie 1.30 val. Lentvaryje Trakų policijos Reagavimo skyriaus patruliai pastebėjo įtartiną asmenį, kurį tuoj pat patikrino. Pagal išskirtinus veido bruožus patruliai atpažino šį vyrą, kaip įtariamą vagyste iš automobilio.

Tai ‒ 9 kartus už vagystes, plėšimus ir viešosios tvarkos trikdymus teistas Panevėžio rajono gyventojas, laikinai apsigyvenęs Trakų rajone.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Su savimi jis turėjo rankinę, kurioje buvo nešiojamas kompiuteris ir smulkūs daiktai, galimai ankščiau pavogti iš automobilių.

Trakų policijos pareigūnai jau nustatė, kad rugpjūčio 11 d. Vilniuje, A. Vivulskio g., įtariamasis apvogė „Opel“ markės automobilį. Be to, Trakų rajono policijos pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis trisdešimtmetis nuo liepos 31 d., kai buvo paleistas iš pataisos namų, vykdė nusikalstamas veikas ne tik Trakų rajone, bet ir sostinėje bei Kaune, todėl prašo nukentėjusiųjų nuo šio asmens ar turinčių duomenų apie jo padarytus nusikaltimus, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato vyresniuoju tyrėju Deiviu Malinausku, tel. 8 700 65443 arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių