Quantcast

Iš aikštelės iškritusios BMW vairuotojos advokatas: ji neatsimena visų detalių

  • Teksto dydis:

Praėjusį pavasarį Vilniuje esančiame prekybos centre „Europa“ įvyko skaudus incidentas – iš stovėjimo aikštelės iškrito moters vairuojamas automobilis BMW. Nelaimės metu moteris buvo sunkiai sužalota, teigė jos advokatas Marius Barisevičius.

Pasak advokato, nukentėjusioji iki šiol neatsimena ir negali pasakyti, kaip automobilis nukrito iš daugiaaukštės stovėjimo aikštelės.

„Ji detalių neatsimena ir negali pasakyti, kodėl tas įvykis įvyko“, – sakė M. Barisevičius.

„Prokuratūra atlieka tyrimą dėl aikštelės saugumo. Mes smarkiai kovojame dėl visuomenės saugumo, nes atitvarų iki šios dienos ten dar nėra. Penkių aukštų stovėjimo aikštelė, nepaisant to, kas ten gali įvykti – eismo įvykis, automobilio gedimas ar žmogiškoji klaida –  turi būti įrengta taip, kad nė vienas iš mūsų iš aikštelės neturėtume iškristi“, – situaciją komentavo advokatas.

Primename, kad ikiteisminis tyrimas dėl galimo sunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo pradėtas pernai lapkritį, gavus nukentėjusios moters advokato pareiškimą.

M. Barisevičius teigė, kad iš aikštelės valdytojų – bendrovės „Hanner“ teises perėmusios įmonės „Prime location property fund“ ir bendrovės „BH Europa“ – reikalaujama priteisti 200 tūkst. eurų.

Advokato teigimu, prekybos centro aikštelės valdytojai nesiėmė veiksmų, kad būtų padidintas prekybos centro aikštelės saugumas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Faktas

Faktas portretas
kosit pod duročku

a ne???

a ne??? portretas
ADVOKATAI VISADA TEISUS

Kas per vista!

Kas per vista! portretas
Ko noreti is sitos kvailos vistos. Iki galo uzdejo koja ant 400 arkliu. Su tokia jega metra betono pramustu be problemu. Bmw turetu paduot teisman irgi, kad nepaaiskino kuris pedalas kuris. Regitra irgi galetu, kad isdave pazymejima neadekvaciai vairuotojai.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių