Quantcast

Sprogusio daugiabučio gyventojas: kad tam žmogui buvo varžtukai pasisukę, tai faktas

  • Teksto dydis:

Vilniuje po vakarykščio sprogimo penkiaaukštyje Viršuliškių gatvėje name rastas ir antros aukos kūnas. Jis aptiktas trečiadienį ryte, apie 4 valandą paryčiais, daugiabutį stebint iš išorės. Nei prie šio kūno, nei prie kito, aptikto dar vakar, ugniagesiai prieiti dar negali. Tačiau spėjama, antras kūnas – žuvusio berniuko, kurio mama meldė ieškoti atvykus ugniagesiams.

Policija vis dar renka duomenis ir apie įvykio priežastis, ir aukas, ir nukentėjusiuosius. Daugiabutį policija saugojo visą naktį, prie namo darbuojasi ir pareigūnai, ir mokslininkai.

Gyventojai trečiadienio nakties daugiabutyje nepraleido, jiems neleista grįžti dėl saugumo. Žmonės nakvojo arba pas savo artimuosius, arba viešbučiuose. Dar antradienį pavakare savivaldybė paskelbė apie ekstremalią situaciją įvykio vietoje. Iškart nuo įvykio pradžios vietoje dirba gausios tarnybų pajėgos: yra ir policija, yra ir ugniagesiai gelbėtojai.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Pranešama, kad per gaisrą žuvo du žmonės, dar penki sužaloti.

Situacija sudėtinga dėl to, kad ir tarnybos kol kas negali pakliūti į pastato vidų. Žmonių kūnai vis dar tebėra daugiabutyje, juos bandoma ištraukti.

Skelbiama, kad konstrukcijos gali būti nesaugios. Sprendimai turėtų būti priimti per artimiausias kelias valandas. Tarnyboms padeda ir mokslininkai, į įvykio vietą yra atvykusi Vilnius TECH komanda.

Šio daugiabučio gyventojas, grįžęs į įvykio vietą ir tikėjęsis, kad pavyks sugrįžti į butą pasiimti savo asmeninius daiktus, sutiko pasidalinti patirtais išgyvenimais ir įtarimais.

– Penktas aukštas ne tas, kur pagrindinis židinys, bet laiptinė ta pati. Praėjimas yra blokuotas ir patekti į namus nėra kaip. Gerai tik tai, kad mama spėjo evakuotis. Laiku buvo perspėta. 

 – Kur naktį praleidote? Kur miegojote? 

 – Viešbutuke, čia šalia. Savivaldybė suteikė nakvynę. 

 – Ar galėjote pamiegoti? Ar buvo stresas? 

– Nelengvai, 2 val. nakties dar buvome su kaimynu čia atėję pasižiūrėti. Kaimynystė iš tikro gera, graži, išskyrus vieną žmogų, dėl kurio greičiausiai čia viskas ir įvyko. Bet čia mano spėlionės. 

 – Keliamos įvairiausios versijos, kad tas žmogus galėjo gal net ir tyčia taip padaryti. Ką jūs girdėjote? 

 – Aš girdėjau ir aš žinojau, kadangi su juo gyvenu daug metų, kad jam truputėlį varžtukai buvo pasisukę. Su juo bendravimas buvo toks savotiškas. Kad iki to gali prieiti, tai tikrai nesitikėjau, bet, kad žmogus nebuvo visiškai adekvatus, tai yra faktas. Niekas to nepaneigs. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

naujienos

naujienos portretas
Psichai LT dantis žmonėms gydo metų metus...Ir nieko! Vos nuteisė šiaip ne taip po gal 15 m. kenkimo. Ten tas "odontologas" irgi su narcisistiniu asmenybės sutrikimu, na, ir sociopatas, nes veikė prieš visuomenę, o ne vieną ar kitą savo artimą žmogų. Kai narcizai yra vieniši (neturi artimųjų), jie atsigriebia ant visų kailio, bet kas gali tapti jo auka. Lietuva savižudybių kraštas. Kaip manot, kodėl žmonės žudosi? Ar ne todėl, kad Lietuva labai narciziška šalis? Psichopatai pas mus mėgiami, o autentiškumas, sąžiningumas, dorumas nuvertinamos ar išjuokiamos savybės.

truktuzvadziu

truktuzvadziu portretas
Narcisistinis asmenybės sutrikimas. Giminių neturėjo, neturėjo kam sužlugdyt gyvenimą, tai jums sužlugdė, nes jūs jam artimiausi. Lietuvoje išvis betvarkė, psichinių ligonių niekas negydo, juos ant pjedestalo kelia, kaip Suodaitį su akivaizdžiu NPD.

x|RAY

x|RAY portretas
O kada jie įsitikino kad tas berniukas jau negyvas, ir kad jo galima neskubėt ištraukinėt iš po nuolaužų? Gal galima detaliau aprašyt šį epizodą?
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių