Quantcast

Sostinės pareigūnams vėl įkliuvo narkotikų prekeiviai, vienas jų – nepilnametis

  • Teksto dydis:

Trečiadienį sostinės policijai vėl įkliuvo narkotikų prekeiviai, vienas jų ‒ nepilnametis, nuolatos bėgantis iš globos namų.

Įtariamojo motina šiuo metu atlieka bausmę už narkotinių medžiagų platinimą.

Pas sulaikytuosius rasta ir paimta 58 folijos lankstinukai su milteliais, įtariama, jog tai narkotinė medžiaga.

Abu įtariamieji, gyvenantys prie Rodūnios sodų, sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu

Apie 12 val. Rodūnios gatvėje, prie vieno iš pastatų, Vilniaus miesto pareigūnai pastebėjo gerai jiems žinomą vyrą, gimusį 1991 metais, ir 2003 metais gimusį nepilnametį ‒ abu jie iš narkotines medžiagas vartojančių asmenų rinko pinigus.

Septyniolikmetis, paėmęs pinigus, nuėjo į apleistą pastatą, o kartu su juo buvęs dvidešimt devynerių metų vyras pasuko keliuko link – ten jis perdavė pinigus jo laukusiam vyrui ir pasiėmė krūmuose paslėptas „dozes“.

Septyniolikmetis, paėmęs pinigus, nuėjo į apleistą pastatą, o kartu su juo buvęs dvidešimt devynerių metų vyras pasuko keliuko link – ten jis perdavė pinigus jo laukusiam vyrui ir pasiėmė krūmuose paslėptas „dozes“. Vyras, vos tik paėmęs pinigus, pasišalino.

Narkotikų laukiantys asmenys, pastebėję, „netikėtus svečius“ ‒ policijos pareigūnus, pasišalino.

Iškart sulaikytas dvidešimt devynerių metų vyras prisipažino, kelnių kišenėje turįs degtukų dėžutę, kurioje buvo vienuolika folijos lankstinukų su milteliais. Sulaikytasis vartoja narkotines medžiagas ir už „dozes“, kurių per dieną reikia net 30, padeda jas platinti.

Netrukus sulaikytas ir iš pastato išėjęs nepilnametis ‒ vienoje rankoje jis laikė keturis folijos lankstinukus, kitoje ‒ polietileninį maišelį su 43 folijos lankstinukais. Jaunuolio piniginėje rasta 101 euras. Įtariama, jog jis gautas neteisėtu būdu. Nepilnametis prisipažino, kad narkotines medžiagas jam davė nepažįstamas asmuo, paprašęs jas išdalinti, tačiau šiuo metu kur yra tas vyras, paaiškinti negalėjo.

Šis narkotinių medžiagų prekeivių sulaikymas – jau antras šią savaitę. Vilniaus miesto pareigūnai ir toliau skirs dėmesį kovai su narkotikų platinimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių