Quantcast

Sostinėje siautėjo ilgapirščiai: savinosi pinigus, vogė baldus

  • Teksto dydis:

Pastarąją parą sostinėje siautėjo ilgapirščiai – savinosi pinigus, įsibrovę į namus vogė baldus ir kitus daiktus, praneša policija.

Teisėsaugos duomenimis, sekmadienį Vilniuje buvo pranešta apie tris vagystes. Pirmojo iškvietimo sulaukta ryte, 7.15 val., kad Pylimo g., prekybos vietoje, pastebėta, jog iš spintelės pavogta dėžutė su 1,3 tūkst. eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Tas, kas pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą, ryšių kabelių kanalų sistemą, saugyklą ar saugomą teritoriją arba pagrobė didelės vertės svetimą turtą, arba pagrobė strateginę ar svarbią reikšmę nacionaliniam saugumui turinčių juridinių asmenų infrastruktūrą sudarantį turtą ar jo dalį, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Tos pačios dienos popietę pranešta, kad apie 12.50 val. Balsių Sodų 5-oji g., pastebėta, kad iš namo buvo pavogta dvi lovos, sofa-lova, senovinis bufetas, šalmų kolekcija, dėžės su indais, taip pat išdaužtas lango stiklo paketas, išdaužytos plytelės, sulaužyta skalbimo mašina bei lentynos. Nuostolis – 5 tūkst. eurų.

Apie 15 val. taip pat gautas pranešimas, kad Vilniuje, Šv. Mikalojaus g., pastebėta, kad iš pagalbinių patalpų pavogta įvairūs daiktai. Nuostolis – 1 tūkst. 205 eurai.

Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės.

Tas, kas pagrobė svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Labai daug svečių jiems tai pat reikia pragyventi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių