Quantcast

Sostinėje į svetimą butą veržėsi agresyvus vyras: grasino nušauti žaisliniu pistoletu

  • Teksto dydis:

Šventinę dieną sostinės pareigūnai tramdė įsisiautėjusį vyrą.

Kaip praneša Policijos departamentas, Vasario 16 d. apie 20.55 val. Vilniuje, Buivydiškių g., vyras daužė buto duris bei daiktu, panašiu į pistoletą, grasino nušauti.

37-erių įtariamasis, pas kurį rastas ir paimtas žaislinis ginklas, neblaivus (2,27 prom.) uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
šitą str reikėtų pateikti Girstučio paštui, kuris nešioja pensijas ...kol nešiojo senyviems žmonėms 10 m. Petrašiūnų paštas jokių problemų nebuvo...ačiū jai. Bet kai panaikino ir priskyrė Girstučio paštui (VI forto rajone prasidėjo cirkai) pasidomėjus kas nešios žmogus turi žinoti, kam atidaryti duris Pašto vedėja užslaptinus ne tik kas neųios, bet ir kada atneį. Pirma kartą jauna mergaitė atnešė ir pareiškė, kad dirbti ji nenori, bet močiutė ja verčia dirbti..o darbo tai baisu. Pasakius, kad kreipsimės įSodrą labai apsidžiaugė, gal nuims puse darbo. Antrą kartą pasiteiravus kas nešios pasakė, kad ta pati mergaitė. Paklausus kada atsakymas buvo, gal pirmadienį. Sulaukta vyro šeštadienį neprisistatančio...neisileista, nors buvo pasakyta, kad šeštadienį paštas pensijų nenešioja..paskambinus pasiteirauti, pasakė, kad atneš šeštadienį. Gerb. Pašto viršininke pasiskaitykit, kaip nukenčia žmonės kai atidaro duris ne tiems kuriems reikia...ir vis tik ne anūkę žiūrėkit, bet ir senyvus žmones

kremliaus dvokiantys autai

kremliaus dvokiantys autai portretas
Tikriausiai kontūzytas ruskis, įleistas čia galimai kremliui dirbančio migracijos departamento?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių