Quantcast

Sostinėje – BMW apgultis: ant asfalto išguldyti vyrai turės rimtų nemalonumų (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Sostinės policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kovo pradžioje sustabdytame automobilyje aptiktų 10 kilogramų kanapių, sulaikė keturis įtariamuosius.

Kaip nurodoma ketvirtadienį išplatintame pranešime, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, sustabdę BMW automobilį, jame aptiko jaunuolių gabenamus narkotikus – 10 kilogramų kanapių, apie 200 gramų hašišo.

Aptiktų narkotikų vertė – apie 45 tūkst. eurų.

Taip pat rasta svėrimo įranga, pakavimo priemonės, vakuumavimo įrenginys bei kiti ikiteisminiam tyrimui reikšmingi objektai.

Sulaikytiesiems pareikšti įtarimai, prokuroras kreipėsi į teismą prašydamas suimti du asmenis, kitiems dviem paskirtos švelnesnės priemonės.

Didžiausia įtariamiesiems gresianti bausmė – laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.

„Kriminalinės policijos pareigūnai ir toliau aktyviai renka duomenis dėl kitų asmenų galimo prisidėjimo prie tiriamos nusikalstamos veikos, todėl sulaikomų asmenų ratas gali plėstis“, – nurodoma pranešime.

Policija nustatė, kad narkotines medžiagas jaunuoliai gabeno jau anksčiau policijai įkliuvusio ir už tokią nusikalstamą veiką šiuo metu teisiamo asmens nurodymu. Tęsiant ikiteisminį tyrimą, buvo sulaikyti ir, kaip įtariama, šio nusikaltimo organizatoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Nuodtolis,o kai kam pelnas.

Vilnius

Vilnius portretas
Legalizacijaj ruosesi

žurnaliūgom

žurnaliūgom portretas
kokie dar vyrai? Jeigu išguldyti tai ne vyrai bet ir ne bobos. Tai bekiaušiai ono.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių