Quantcast

Socialiniame tinkle „Facebook“ pareigūną įžeidusi 30-metė „atsipirko“ įspėjimu

  • Teksto dydis:

Už policijos pareigūną įžeidžiančius komentarus viešojoje erdvėje jauna moteris „atsipirko“ įspėjimu.

Kaip pranešama, balandžio 29 dieną Vilniaus regiono apylinkės teismas administracinio nusižengimo byloje dėl pareigūno garbės ir orumo pažeminimo, priėmė nutarimą ir trisdešimtmetei moteriai paskyrė įspėjimą dėl to, kad pastaroji socialiniame tinkle „Facebook“ savo komentarais įžeidė Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūną.

Kai šių metų sausio mėnesį viešoje erdvėje atliekant socialinių tinklų stebėseną buvo užfiksuotas įžeidžiančio turinio komentaras, vėliau gautas ir paties pareigūno tarnybinis pranešimas dėl viešoje erdvėje įžeidžiančio pobūdžio išreikštų komentarų, kurie tiesiogiai susiję su jo vykdomomis pareigomis.

Vilniaus apskr. policijos Imuniteto valdyba, kurios vienas iš pagrindinių tikslų yra apginti sąžiningai tarnybines pareigas vykdančius pareigūnus, ragina įstaigos darbuotojus informuoti Imuniteto valdybos pareigūnus apie mėginimus juos neteisėtai paveikti įžeidžiant ar darant įtaką kitokiomis priemonėmis.

Statutinio valstybės tarnautojo, karo policijos ar žvalgybos pareigūno garbės ir orumo pažeminimas, reiškiamas žodžiais, gestais, įžeidžiančiu, įžūliu, provokuojančiu elgesiu ar kitokiu elgesiu, užtraukia baudą nuo devyniasdešimt iki vieno šimto keturiasdešimt eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prostitucija

Prostitucija portretas
Skelbiult > Pramogos > Pažintys ,- Viešnamių valdytojai toliau šimtatūkstantinęs apyvartas suka, o visokios smulkmenos iškeliamos į viršūnę? Kur dar nevietiniai verslinykai...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių