Quantcast

Šiurpus įvykis Vilniaus rajone: kapinėse rastas dingusios nepilnametės kūnas

Sekmadienį Vilniaus rajone, Sudervės žydų kapinėse, rastas nuo penktadienio ieškotos penkiolikametės kūnas, nužudymu įtariamas šešiolikmetis suimtas dviem mėnesiams.

„Informuojame, kad įtariamasis buvo sulaikytas kovo 15 dieną, vakare. Kovo 17 dieną 16-mečiui įtariamajam teismas skyrė kardomąją priemonę –  suėmimą dviem mėnesiams“, – BNS ketvirtadienį informavo Generalinės prokuratūros atstovė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė.

Paaugliui pareikšti įtarimai dėl nužudymo.

„Apklausiamas pas ikiteisminio tyrimo teisėją, įtariamasis savo kaltę pripažino“, – sakė G. Vitkauskaitė-Šatkauskienė.

Prokuratūros duomenimis, įtariamasis su nusikaltimo auka buvo pažįstamas apie pusę metų.

Vilniaus apskrities policijos duomenimis, merginos pasigesta kovo 13 dieną, po dviejų dienų ji rasta negyva.

„Tėvai dėl merginos dingimo kreipėsi į policiją kovo 13 dieną. Kūnas rastas kovo 15 dieną, Sudervės žydų kapinėse“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorovskaja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rima

Rima portretas
Aš tikiu kad teisingumas bus įvykdytas ir jurbarko gyvuliui, kuris tiek pikto padarė mergaitei. Normalūs žmonės lieps ji pasodinti į geležinį narvą ir demonstruoti visuomenei kaip gyvulio eksponatą. O jurbarko piktadaris ta puikiai nujaučia. Ir matyt, jau giliai širdyje su tuo susitaikęs.

Rima

Rima portretas
Manau, kad įvyks teisingumas ir gal Lietuvos prezidentas lieps jurbarkieti vilkti geleziniame narve.

Egle

Egle portretas
Viespatie, kaip man buvo gaila tos mergaitės, kuri buvo sužalota jurbarkiečio. Netekusi mamos, augo beveik skurdžiai. O dar tokia nelaimė. Bet as tikiu kad galų gale atpildas ateis ir jam. Tikiuosi, kad teisingi žmonės galiausiai jurbarkieti pasodins į narvą, ir vežios po visą Lietuvą, ir rodys visuomenei kaip cirke už pinigus. Aš tikiu, kad tai mergaitei viskas bus gerai, o kaltininkas bus tinkamai nubaustas.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių