Quantcast

Sausį Trakų rajone – 720 greičio viršytojų ir penki neblaivūs vairuotojai: įžūlumas stebina

  • Teksto dydis:

Trakų rajono policijos pareigūnai sausį vykdė sustiprintas priemones eismo saugumui užtikrinti. Valstybinės reikšmės keliuose Trakų rajono teritorijoje bei gyvenvietėse, per kurias driekiasi šie keliai, savo darbą atliko trikojis, užfiksavęs net 720 pažeidėjų, viršijusių nustatytą leistiną greitį.

Kaip praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, kai kurie užfiksuoti pažeidimai savo įžūlumu stebina net pačius policijos pareigūnus. Aukštadvaryje ir Bražuolės gyvenvietėje, kur leistinas maksimalus greitis yra 50 km/val., buvo užfiksuoti pažeidėjai, lėkę 115 ir 113 km/val. greičiu.

Pareigūnai pastebi, kad žiemos sąlygomis ir dar tamsiu paros metu tokie Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimai yra ypatingai pavojingi ir keliantys realią grėsmę ne tik pačių vairuotojų gyvybei bei sveikatai, bet ir kitiems eismo dalyviams. Šiems pažeidėjams teks kurį laiką atsisveikinti su transporto priemonių vairavimu. Taip pat vairuotojo pažymėjimo ir teisės vairuoti transporto priemonę neteks ir sustiprintų priemonių metu nustatyti penki neblaivūs vairuotojai.

Be šių pažeidimų, Trakų rajono policijos Reagavimo skyriaus pareigūnai sausio mėnesį nustatė ir 30 atvejų, kai KET pažeidė pėstieji eismo dalyviai, 17 pažeidimų, kuomet buvo vairuojama ir kalbama telefonu be laisvų rankų įrangos, 19 pažeidimų, kai nesegėta saugos diržai, net 10 asmenų vairavo transporto priemonę, kai tokia teisė jiems jau buvo atimta anksčiau, taip pat buvo nustatyti ir keturi chuliganiško vairavimo atvejai.

Suplanuotos panašios ir kitokio pobūdžio policijos prevencinės priemonės Trakų rajone bus tęsiamos visą šių metų pirmą ketvirtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Idijotizmas.__Šautuvo durniui neparduoda,o mašiną vairuoti,prašau.___Šautuvas ir durniaus vairuojama mašina yra vienodo žudymo priemonės.___Kiek dar gaidžių gieda prieš "trikojus",važiuok kaip žmogus,lai jų ir 1000-čiai stovi šalikelėje.

keturkojis

keturkojis portretas
nupirkit dar pora prie griūnančių tiltų - galima ir iš abejų pusių!

Q

Q portretas
visiems aišku koks kontingentas ten gyvena - atsisuke i rytus žegnojasi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių