Quantcast

Šalčininkų policijos pareigūnai Vilniuje gaudė narkotikų prekeivius

  • Teksto dydis:

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai vykdydami kovą su neteisėta narkotikų apyvarta surengė policinę priemonę.

Liepos 21 d., 16 val. 20 min., Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje buvo sulaikytas vyras (g. 1984 m.), kuris ketino platinti narkotines medžiagas Šalčininkų rajone.

Pastarasis atpažinęs policijos pareigūnus, siekdamas sunaikinti įkalčius bandė pabėgti, tačiau netrukus policijos pareigūnų buvo sulaikytas. Apžiūros metu pas jį buvo rasti keli lankstinukai su narkotine medžiaga. Apžiūrint jo automobilį buvo rasta metadono, kurį jis ketino platinti Šalčininkų rajono gyventojams.

Tęsiant policinę priemonę Vilniuje, Savanorių prospekte buvo sulaikytas dar vienas vyras (g.1977 m.), įtariama, platinęs narkotines medžiagas. Pas jį rasta dar keliasdešimt folijos lankstinukų su narkotine medžiaga.

Tęsdami policinę priemonę pareigūnai atliko neatidėliotinas kratas Vilniuje, viename iš daugiabučių Savanorių prospekte, kur buvo rastas, kaip įtariama, didelis kiekis narkotinės medžiagos, keli tūkstančiai eurų, gautų įtariama iš nusikalstamos veiklos.

Policinės priemonės metu sulaikyti aštuoni asmenys, šeši iš jų – romų tautybės. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas turėdamas tikslą jas parduoti ar kitaip platinti arba pardavė ar kitaip platino narkotines ar psichotropines medžiagas, baudžiamas laisvės atėmimu nuo dvejų iki aštuonerių metų.


Šiame straipsnyje: narkotikainarkotikų platinimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anm

Anm portretas
Nu jo didelis platintojas nes šalčininkų policijos pareigunai kurė vos užbaigė mokykla sulaikė žmogu kuri pati valstybė pasiulė gert metadona nes čia ne narkotikas ir neveikė organizmo ir neduoda apsvaigimo kaip rašo valstybės lankstinukas, o kaip sulaiko policojos pareigunai tai išeina kad čia sunkus sintetinis narkotikas, kurio girdina valstybė ir išduoda ji namo kai paprasta vaista.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių