Quantcast

R. Šimašius po pranešimo apie pagrobtą mergaitę: prašau visų pagalbos policijai

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą, išgirdęs pranešimą apie sostinėje pagrobtą mergaitę, į žmones kreipėsi ir Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

„Vilniečiai, prašau visų pagalbos mūsų policijai. Mūsų miestas saugus, ir tokie įvykiai, kaip ką tik galimai įvykdytas vaiko pagrobimas, negali pakeisti mūsų gyvenimo. Bet dabar labai svarbu ir labai prašau jūsų - kas tik galite, atidžiai apžiūrėkite savo aplinką (kiemus, užkampius, akligatvius ir kt.), galbūt ten pastebėsite policijos apibūdinimus atitinkantį automobilį (pagrobimo metu buvo auksinės arba šviesios spalvos, geltoni užsienietiški numeriai, galbūt BMW arba Audi) ar kokią kitą informaciją, kuri galėtų padėti. Įvykis, kaip nurodoma, nutiko prie TV bokšto, mergaitei apie 11-12 m. Vos pastebėję kažką įtartino, praneškite 112“, - savo feisbuko paskyroje parašė R.Šimašius.

Meras pridūrė: „Miesto saugumas priklauso ir nuo policijos, ir nuo stebėjimo kamerų, kurias kaip tik įdiegėme ir dar diegiame, ir nuo visų mūsų.

Esu tikras, kad policija padarys viską, kad šis įvykis būtų išaiškintas ir daugiau nesikartos mūsų mieste“.

„Facebook“ grupės Reidas Vilniuje“ nuotr.

Policija pranešė, kad Vilniuje tikrinami visi automobiliai, panašūs į tą, kuriuo galimai buvo pagrobta mergaitė.

Tėvų, kurie neturi duomenų, kur yra jų vaikai, prašoma kuo skubiau paskambinti 112. „Neturime informacijos iš tėvų, kad būtų negrįžęs panašaus amžiaus vaikas“, - rašoma Lietuvos policijos „Facebook“ paskyroje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vakarieciai , tokio pranesimo neparengtu

Vakarieciai , tokio pranesimo neparengtu portretas
Vakar per LRT zinias pranese apie pagrobta mergaite. Kas parenge ta pranesima, policija ar zurnalistai? Pranesimas atrode keistas

to anonimas

to anonimas portretas
t cia tik per filmus taip rodo . blokuoja iesko jo jo. maziau netflix ziurek. cia visiems p x. matem jau kaip pasiruose gaisrelio negalejo uzgesint alytuj.... tik rekia mes europa o sedi duze visi issizioje. vieni pontai

vagis

vagis portretas
tu geriau parodyk savo saskaita kiek esi prigrobes . va cia tai butu idomu.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių