Quantcast

Pusamžė vilnietė sukčiams atidavė rekordinę sumą – beveik 165 tūkst. eurų

Sukčiai iš Vilniaus rajono gyventojos išviliojo rekordinę sumą – 164,4 tūkst. eurų, tai viena didžiausių sumų, pastaraisiais metais pasisavinta iš Lietuvos gyventojų.

Pasak Policijos departamento, pinigai buvo pasisavinti per septynių mėnesių laikotarpį.

Trečiadienį, apie 14.50 val., į Vilniaus rajono policijos komisariatą kreipėsi 49 metų moteris.

Ji pareiškė, kad nenustatytas asmuo, per internetinę investavimo platformą „Trade platform“ apgaulės būdu iš jos išviliojo pinigus.

Nukentėjusios teigimu, pinigai buvo viliojami nuo pernai birželio 1 iki šių metų sausio 17 dienos, trečiadienio, būnant Nemėžio seniūnijoje, Skaidiškių kaime.

LNK reportažas:

 

 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl stambaus masto sukčiavimo.

Tas, kas apgaule savo ar kitų naudai įgijo didelės vertės svetimą turtą arba sukčiavo dalyvaudamas organizuotoje grupėje, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Nuo sukčių panašiu būdų nukentėjo ir Vilniaus gyventojas.

Trečiadienį į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 41 metų vyras.

Jis nurodė, kad nuo sausio 13 dienos, penktadienio, iki sausio 17 dienos, antradienio, Vilniuje, Verkių gatvėje, nenustatytas asmuo per internetinę investavimo platformą apgaule iš jo išviliojo 4 tūkst. 114 eurų.

Policija dėl sukčiavimo surinko medžiagą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Virga

Virga portretas
Pinigų kilmė aiški ? Deklaruota ?

Pilietis

Pilietis portretas
Tai kad nieks ir neviliojo tu pinigu: gi rasoma- investavimo platforma. Savu noru investavo o paskui verkia negavus norimo pelno

Taigi

Taigi portretas
Jei iš niekur pinigai ( lengvai) atėjo, tai į niekur ( lengvai) ir nuėjo. Jei būtų per prakaitą uždirbti , vargu bau be prakaito atiduotų. Kiek panašių tokių, "Sekundės " banko naivių klientų atidavė draugiškai santaupas ir atia joms ... ELEMENTARU .
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių