Quantcast

Protestas neapsiėjo be incidentų: sumuštas žmogus, sulaikyti du girti ir vienas su narkotikais

  • Teksto dydis:

Antradienį prie Seimo rūmų vykstančiame mitinge sulaikyti du neblaivūs asmenys, vienas – galimai turėjęs narkotinių medžiagų, BNS informavo Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Pasak policijos atstovės, dar vienas žmogus nubaustas už viešosios tvarkos pažeidimą ir pareigūno įžeidimą. Taip pat pranešta apie sumuštą žmogų, jis išgabentas į gydymo įstaigą.

Ji teigė, jog renginys yra fiksuojamas, todėl policija dėl galimų pažeidimų spręs ir jam pasibaigus.

Už disponavimą narkotikais gresia baudžiamoji atsakomybė, kitais atvejais nustatyti administraciniai nusižengimai.

Keli tūkstančiai žmonių antradienį susirinko prie Seimo išreikšti nepritarimą Vyriausybės planuojamiems ribojimams, skirtiems imuniteto nuo koronaviruso neturintiems ir nesitestuojantiems žmonėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Koks skirtumas

Koks skirtumas portretas
Pasiskiepyjau ir abukart...Nematau čia problemos... Bet tas seimukas ir vyriausybėlė jau užkniso su savo arogancija... Manau, kad problemos dar neprasidėjo...

Kaunui

Kaunui portretas
Vaikystes vakcinos buvo pilnai istirtos,patvirti tos. dabartines galima naudoti tik ekstra atveju. Ty neistirtos. Ekstra atveja ale kai butina paliko galioti pasibaigus karantinui.. nenuostabu kodel.. nes negaliotu vakcinos. Tad isvada bandymai vyksta realiu laiku.

kaunas

kaunas  portretas
Viskas ,kaip pas bulviu karaliu ---juokas ima ten "svetimame kieme"... protestai kurie PAPIKTINO visos ESajungos lyderius ,,ir uz atlanto!! O kaip cia patys --malsindami pilieciu kitoki poziuri !!?? {{esu uz skiepus nuo CORONOS--ir kitokiu mirtinu epidemiju ,nes vaikysteje mokyklose buvom skiepijami ,,ir nieks nemirem nuo skiepu,,o likome gyvi}} Skiepams -TAIP. butina.Saugokime save ir savo artimus,naudokimes medicinos naujovemis. ...Taciau matant brutalu protestuojanciu "malsinima" ---kyla klausimas ,,kodel taip lendame i svetimos tautos vidaus reikalus??IR patys po to tvarkomes ANU !! metodais????
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių