Quantcast

Prie Kalvarijų turgaus įkliuvo kanapių platintojas: rasta 1,5 kg narkotikų ir 30 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Vilniuje suimtas kanapių platintojas, per kratą paimta 1,5 kg šių narkotikų, 30 tūkst. eurų, penktadienį pranešė sostinės policija.

Pasak jos, sulaikytų narkotikų vertė juodojoje rinkoje gali siekti apie 18 tūkst. eurų.

Atlikus tyrimą, nustatytas asmuo, kuris Vilniuje, Kalvarijų turgaus prieigose, platino narkotines medžiagas – kanapes. Sulaikytas ir asmuo, kuris įsigijo kanapių, taip pat pats kanapių platintojas, kuris sulaikymo metu galimai vežė kitam asmeniui narkotinių medžiagų.

Atlikus kratas narkotikų platintojo gyvenamoje vietoje, kitose galimų bendrininkų gyvenamosiose vietose, taip pat nustačius narkotinių medžiagų slėpimo vietas, buvo rasta ir paimta apie 1,5 kilogramo kanapių, jos buvo slepiamos įvairiose vietose. Taip pat rasta jų svėrimo įranga, pakavimo priemonės ir daugiau nei 30 tūkst. eurų grynaisiais. Įtariama, kad pinigai gauti iš kanapių platinimo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto narkotikų gaminimo, perdirbimo, įgijimo, laikymo ar gabenimo turint tikslą jas parduoti ar platinti. Įtariamajam gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų.

Sulaikytam įtariamajam pareikšti įtarimai, teismas jam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą dviem mėnesiams.

Rastų kanapių vertė mažmeninėje rinkoje siekia apie 18 tūkst. eurų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja Vilniaus apygardos prokuratūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir

ir portretas
kur ta „laisvės“ partija su savo programa , jei už tokį mažmoži įkliūnama ir kiek dabar vaikščios neapvaisiusių ir kastai verslo žlugdymas? blyn tai kur ta partija aukštesnio mentaliteto rinkėjų rinkta ir finasuota?

Mazoka euru!

Mazoka euru! portretas
Situos pakuos - neatsipirks...

Lauris .R

Lauris .R  portretas
Narko partijos draugelei su žole juos reike hospitalizuotas į psihiatrine ligonine arba į priklausomybės ligų centrą
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių