Quantcast

Dėl teisėjos ligos „MG Baltic“ bylos nagrinėjimas atidėtas iki rudens

  • Teksto dydis:

Galimo politikų papirkinėjimo ir prekybos poveikiu bylos nagrinėjimas dėl teisėjos ligos atidėtas iki rudens.

Kaip BNS sakė bylą nagrinėjančio Vilniaus apygardos teismo atstovė Lina Nemeikaitė, susirgus teisėjai atšauktas pirmadienį turėjęs vykti posėdis bei visi posėdžiai, kurie buvo numatyti iki rugsėjo mėnesio.

„Nevyks visą birželį, liepą, rugpjūtį – rugsėjį tik bus. (...) Posėdžiai buvo suplanuoti, tačiau teisėja susirgo“, – sakė ji.

Pirmadienį byloje turėjo būti apklaustas  koncerno „MG Baltic“ savininkas Darius Mockus ir teisininkas Romanas Raulynaitis.

Darius Mockus

Politinės korupcijos byloje buvęs koncerno viceprezidentas Raimondas Kurlianskis kaltinamas kyšių davimu politikams už naudingų sprendimų priėmimą.

Byloje taip pat kaltinami Eligijus Masiulis, buvęs Seimo narys liberalas Šarūnas Gustainis ir eksparlamentaras, buvęs „darbietis“ Vytautas Gapšys. Seimo narys Gintaras Steponavičius kaltinamas piktnaudžiavimu, nesant kyšininkavimo požymių.

Kaltinimai byloje oficialiai pateikti ir pačiam koncernui „MG Baltic“, Darbo partijai bei Liberalų sąjūdžiui.

Nė vienas iš kaltinamųjų savo kaltės nepripažįsta, jie sako, kad teisėsaugos tyrimas vykdytas tendencingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Šaunu. Kam čia tų mirčių reikia. Lietuvos Respublika, Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Všį Ernmar Respublika.

hmmm,

hmmm, portretas
sakiau, kad reikia teiseja vyra skirti( bet ir tam butu vidurius paleide ilgam..), o tai kaip tik mg baltic, taip teiseja apsitriedzia menesinem... marazmas visiskas...

...

... portretas
Kam teisėjai dirbt, jei gautų pinigų pakaks atostogaut Karibuose iki gyvos galvos...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių