Quantcast

Policininkas nušovė vaiką apkandžiojusį šunį

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone policininkas nušovė vaiką apkandžiojusį šunį.

Pasak policijos pranešimo, pirmadienį apie 13.30 val. Didžiosios Riešės kaime, Gegužinės gatvėje, šuo apkandžiojo 12-metį A.B.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, šuo puolė ir juos, todėl Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės 1-osios kuopos 2-ojo būrio vyresnysis patrulis 35 metų R.P. iš tarnybinio ginklo "Glock 19" dviem šūviais šunį nušovė.

Vaikui šuo padarė kąstines žaizdas rankoje ir kojoje, medikams suteikus pagalbą, jis gydomas ambulatoriškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jopt-tt-t

jopt-tt-t portretas
"Policininkas nušovė vaiką"..

Jone

Jone portretas
Gerai padarė, kad nušovė. Kažkada gyvenome bute, tai 2 aukšto savininkai pamatę , kad eina laiptine žmogus išleisdavo dogą. Laukiausi kūdikėlio, buvo 7 mėn. nėštumas, mano vyras paprašė taip nedaryti, bet jų vaikai vis tiek taip darė. Į lauką išeidavau palydima vyro, grįždavau su uošviu ir didele baime. Bandėme kreiptis į savivaldybę, bet ji nieko negalėjo padaryti. Gimus vaikui negalėjau išvežti į lauką vaikelio, laikiau balkone. Baisu pagalvoti, kaip šie šunio savininkai gali įkalinti žmones.

vaikas

vaikas portretas
ar šuo? Žinoma, vaiko sveikata ir gyvybė svarbiausia, todėl šunis reikia laikyti taip, kaip reikalauja taisyklės. Šį kartą policininkai pasielgė teisingai, būtų gerai, kad taip elgtųsi visada.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių