Quantcast

Policijos pareigūnams nepaklusęs vairuotojas: aš nežinau, kas jūs tokie

  • Teksto dydis:

Lietuvos policija socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas vairuotojas nepakluso policijos pareigūnų reikalavimams. 

„Aš nežinau, kas jūs tokie. Su juodomis uniformomis žmonės“

Kaip matyti iš vaizdo įrašo, kaukę su kaukolės atvaizdu dėvintis vyras, sėdintis prie „Audi“ markės automobilio vairo, nesutinka pateikti policijos pareigūnams savo asmens dokumentų.

„Aš nežinau, kas jūs toks“, – sako vairuotojas. „Jeigu jums nesimato iš uniformos, aš policijos pareigūnas... Užgesinkite mašiną, prašau. Užgesinkite mašiną, pateikite dokumentus, nes būsite prievarta ištrauktas iš automobilio. Supratot?“, – aiškino policijos pareigūnas.

„Aš nežinau, kas jūs tokie. Su juodomis uniformomis žmonės“, – dar aiškino vairuotojas ir nusiėmęs kaukę pradėjo pareigūnus filmuoti.

Anot pareigūnų, šiam vyrui buvo prisistatyta kelis kartus. Policijos reikalavimų nepaisantis vyras buvo ištrauktas iš automobilio ir pristatytas į policijos komisariatą.

„Neteisėtos akcijos negali būti toleruojamos, o teisėtus policijos pareigūnų reikalavimus būtina vykdyti. Priešingu atveju, pareigūnams tenka naudoti specialiąsias priemones ir tokius asmenis sulaikyti“, – rašo policija, kuri vaizdo įrašu pasidalijo penktadienio vakarą.

Važinėjo aplink Seimo pastatą ir naudojo garso signalą

Portalui Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis teigė, kad vyras buvo sustabdytas dėl neteisėtos akcijos. „Jis automobiliu važinėjo aplink Seimą ir naudojo garso signalą“, – teigė policijos atstovas.

„Vyrui turėjo būti aišku, kad su juo kalba policijos pareigūnai. Tai buvo akivaizdu, nes policijos pareigūnai dėvėjo uniformą, buvo keli policijos automobiliai“, – sakė R. Matonis.

Anot jo, incidentas buvo užfiksuotas penktadienį, apie 17 val. Vilniuje.

Šis vaizdo įrašas sulaukė nemažo internautų dėmesio – per kelias valandas po juo parašyti apie 2 tūkst. komentarų.

Vieni kritikavo vairuotoją, kiti piktų žodžių negailėjo policijos pareigūnams. „Jeigu jums nesimato, kad aš policijos pareigūnas...“ – ir čia yra normalus bendravimas?“, – klausė internautas Ramūnas.

„Jeigu žmogus neatpažįsta gatvėje stovinčių uniformuotų pareigūnų, net kelių policijos automobilių, tai kitokių, aiškiau matomų būdų, sunku sugalvoti“, – atsakė policijos pareigūnai.

Policija: pilietis melavo

Šeštadienio popietę policijos pareigūnai pasidalijo ir dar vienu vaizdo įrašu, kuriame girdima, kad pareigūnai sustabdytam vairuotojui prisistatė ir pateikė tarnybinį pažymėjimą.

„Po vakar mūsų paskyroje įkelto vaizdo įrašo, daug kam kilo klausimų, ar pareigūnai prisistatė ir pateikė tarnybinį pažymėjimą. Pateikiame akivaizdų įrodymą, kad pareigūnai viską padarė teisingai, o pilietis melavo ir akivaizdžiai nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų bei juos įžeidinėjo tiek automobilyje, tiek pristatytas į policijos komisariatą“, – teigė policijos atstovai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Simas

Simas portretas
KAD, AKLI MATYTŲ KAD,TAI POLITCIJOS DARBUOTOJAS, GALĖTŲ IMTI PAVYZDĮ IŠ AMIKONŲ PRISISEGTI ŠERIFO ŽVAIGŽDĘ IR PROBLEMOS BŪTŲ IŠSPRĘSTOS, BE JOMIŲ PAŽYMĖJIMO RODYMO, AR, SUNKU TĄ PADARYTI?

X

X portretas
O jie be dokumentu vadinasi pareigunais man atrodo kad jie bekepuriai piemenis

Saulius

Saulius portretas
,,Demokratine Lietuva'' leidimu neisduoda o susirinkusius be leidimo persekioja,REIKIA PERRASITI KONSTITUCIJA KAD LEIDIMAI PIKETUOTI ISDUODAMI TIK TAPINUI IR JO AVINU BANDAI.Viskas identiska liginant su Rusija,ir nereikia kaisioti moralu apie kruvinas ju rankas nes tiek naciai vokieciai maudesi kraujije tiek stalinas
VISI KOMENTARAI 66

Galerijos

Daugiau straipsnių