Quantcast

Policija Vilniuje aptiko naminukės fabrikėlį

  • Teksto dydis:

Policija pirmadienį Vilniuje aptiko naminukės fabrikėlį – 1,6 tonos raugo ir 260 jau pagamintos degtinės.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, pareigūnai pirmadienį Šalčininkų rajone, Jaglimainių kaime, patikrinimui sustabdė automobilį „Audi A3“, kurio salone įrengtose slėptuvėse aptiko 120 litrų naminės degtinės.

Nustatyta, kad automobilį vairavęs 1970 metais gimęs vilnietis gėrimą vežė į Šalčininkų rajone veikiančias nelegalias prekybos vietas.

Pirmadienio vakarą pareigūnai patikrino vairuotojo namus Ribiškių tako gatvėje, tačiau nei juose, nei ūkinėse patalpose nieko įtartino nepastebėjo.

Aparatas buvo tokio dydžio, kad jį iškelti iš rūsio buvo neįmanoma, todėl į pagalbą policijos pareigūnai tradiciškai pasitelkė savo kolegas iš Priešgaisrinės ir gelbėjimo tarnybos.

„Jų dėmesį patraukė karštas vamzdis garaže ant sienos. Nuodugniai apžiūrėję garažą, pareigūnai sienoje pastebėjo po apdaila užmaskuotas duris, vedančias į po garažu giliai įrengtą naminės degtinės „fabrikėlį“, – rašoma policijos pranešime.

Slėptuvėje policininkai aptiko veikiantį naminės degtinės gamybos aparatą, kuris vieno gamybos ciklo metu naudojo 1,6 tonos raugo. Aparatas buvo susietas su namų šildymo sistema, taip mažinant degtinės gamybos kaštus.

 

 

„Aparatas buvo tokio dydžio, kad jį iškelti iš rūsio buvo neįmanoma, todėl į pagalbą policijos pareigūnai tradiciškai pasitelkė savo kolegas iš Priešgaisrinės ir gelbėjimo tarnybos“, – pažymėjo policija.

Pareigūnai įtariamąjį gamintoją sulaikė ir uždarė į areštinę. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ot varksams nepasiseke matyt uzstukino nes lietuvoi stalino laikai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių