Quantcast

Policija vilniečio automobilyje Lentvaryje aptiko narkotikų, namuose – kontrabandinių cigarečių

  • Teksto dydis:

Policija vilniečio automobilyje Lentvaryje aptiko narkotikų, o namuose – kontrabandinių cigarečių.

Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas, pranešė Vilniaus apskrities policija.

Trečiadienio naktį, apie 1 val., Trakų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai, patruliuodami Lentvaryje, viename iš garažų masyvų pastebėjo stovintį automobilį „VW Touran“ su įjungtomis šviesomis.

Privažiavus arčiau, automobilio vairuotojas, 45-erių metų vilnietis, akivaizdžiai sunerimo. Jam tik atidarius dureles, policijos patrulis pastebėjo durelėse pypkę, prikimštą „žolės“, o iš automobilio salono jautėsi specifinis marihuanai būdingas kvapas.

Automobilio apžiūros metu buvo surasta dar keturi plastikiniai užspaudžiami maišeliai su augalinės kilmės žalia galimai narkotine medžiaga, vienas plastikinis maišelis su balta medžiaga, manoma, amfetaminu, ir vienas plastikinis maišelis su įvairių spalvų ir formų tabletėmis, įtariama, LSD. Automobilyje taip pat rastas marihuanos smulkintuvas.

Vilnietis nuvežtas į Trakų ligoninę – čia atlikus šlapimo testą, paaiškėjo, kad jis yra vartojęs metamfetamino.

Vėliau buvo atlikta ir neatidėliotina krata jo gyvenamojoje vietoje bute, Vilniuje, Karoliniškių rajone.

Narkotinių medžiagų pareigūnai nerado, tačiau aptiko ir paėmė nedidelį kiekį kontrabandinių cigarečių. Dėl to Trakų policijos pareigūnai pradėjo ir administracinio nusižengimo teiseną.

Policijos duomenimis, tai jau dvidešimtas per penkis šių metų mėnesius pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Trakų rajone rastų ir iš nelegalios apyvartos išimtų narkotinių medžiagų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių