Quantcast

Naujos gaudynių Vilniuje detalės: įtariamieji pareigūnams grasino peiliu, vienas jų vis dar ieškomas

  • Teksto dydis:

Policija tebeieško ketvirto įtariamojo, pasprukusio per dideles įtariamųjų gaudynes trečiadienio vakarą. Per sulaikymą sužeisti du policininkai. Bandydami sulaikyti įtariamuosius, pareigūnai mieste iššovė penkis šūvius.

Policija tą patį vakarą sulaikė tris įtariamuosius, ketvirtas vis dar ieškomas.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS sakė, kad vyrai, kuriuos bandė sulaikyti policija, buvo įtarti plėšimu.

„Nusikaltimas buvo įvykdytas anksčiau, jie buvo nustatyti ir vakar nutarta juos sulaikyti“, – BNS sakė J. Samorokovskaja.

Kaip skelbia Policijos departamentas, apie 19.40 val. Sietyno gatvėje, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ketino sulaikyti įtariamuosius nusikalstamos veikos padarymu. Keturi jaunuoliai priešinosi bei grasino peiliu.

Vienas asmuo šalindamasis automobiliu „Mercedes-Benz ML350“ kliudė policijos  automobilį „Renault Fluence“ bei sužalojo du Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus. 33 metų pareigūnas paguldytas į ligoninę, kitas 29 metų pareigūnas po medikų suteiktos pagalbos gydomas ambulatoriškai.

Per sulaikymą pareigūnai panaudojo tarnybinius ginklus bei iššovė penkis šūvius į besišalinantį automobilį „Mercedes-Benz ML350“. Tą patį vakarą, apie 20 val. 15 min., automobilis surastas Sėlių gatvėje.

Reaguodamas į pranešimą, Kęstučio ir A. Mickevičiaus gatvių, sankryžoje, tarnybinis automobilis „Opel Insignia Sports Tourer“, vairuojamas 30-mečio pareigūno, įvažiavo į sankryžą su įjungtais garso ir šviesos signalais degant raudonos spalvos šviesoforo signalui ir susidūrė su automobiliu „Volvo V70“, kurį vairavo 24 metų moteris.

Per šį eismo įvykį žmonės nesužaloti, apgadinti automobiliai.

Įtariamieji vyras (g. 1993 m.), vyras (g. 1992 m.), vyras (g. 1998 m.) uždaryti į areštinę, o vyras (g. 1999 m.), kuris bandė pasišalinti automobiliu „BMW 530 D“ (automobilis rastas Vilniuje, Sausio 13-osios g.) ieškomas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BMW

BMW portretas
BMW 530D

ogi

ogi portretas
reikiabilotu mergai visus surinkt ir pasiust iskur atvyko nes kogero tai dezertyrai ?===

O ne atomine

O ne atomine portretas
bomba grasino!? Is pradziu prisisaudo piemengaliai uniformuoti,paskui meluoja,kad pateisinti visuomenei kelta pavoju.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių