Quantcast

Policija sulaikė šešis asmenis, turėjusius 3,5 kg amfetamino, kanapių ir kitų narkotikų

  • Teksto dydis:

Vilniuje ir Palangoje įvykdytos operacijos metu sulaikyti šeši asmenys, turėję 3,5 kg amfetamino, didelį kiekį kanapių ir kitų narkotikų, taip pat rasta kanapių auginimo laboratorija, ketvirtadienį pranešė sostinės policija.

Sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo labai dideliu kiekiu narkotinės medžiagos, pasikėsinimo įgyti labai didelį kiekį narkotikų, jų platinimo, narkotinių medžiagų auginimo ir kitų nusikaltimų.

Gruodį vykdytos operacijos metu automobilyje rasta apie 500 gramų kanapių ir jų dalių bei tablečių, sudėtyje turinčių psichotropinių medžiagų.

Vieno iš įtariamųjų nuomojamo namo rūsyje pareigūnai aptiko kanapių auginimo laboratoriją, kurioje buvo keliasdešimt augalų. Taip pat rasta ir jau išdžiovintų kanapių bei jų dalių.

Tyrimo metu taipogi nustatytas asmuo ir vieta, kurioje galėjo būti pagamintas labai didelis kiekis amfetamino.

Po operacijos Vilniaus apylinkės teismas dalį įtariamųjų leido suimti, kitiems skirta intensyvi priežiūra. Suėmimas taip pat skirtas ir nuo teisėsaugos besislapstančiam asmeniui.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisves partija

Laisves partija  portretas
Prasome juos paleisti ir atsiprasyti. Jie teturejo nedideli kieki savo reikmems be tikslo parduoti. O mukeltejusiosius prasome kreiptis pas mus. priimsime I Laisves partija, didele tikimybe kad pateksite I Seima:):)

Garbanos

Garbanos portretas
Kaip cia netradiciniai taip issidure?

neissilaike

neissilaike portretas
butu truputi palauke ir butu vsio zakono
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių