Quantcast

Policija prašo atpažinti Vilniuje greitosios medicinos pagalbos vairuotoją sumušusį vyrą

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamos veikos.

Šeštadienį, lapkričio 12 dieną, apie 07.12 val. viešoje vietoje, degalinės teritorijoje, Vilniuje, Antakalnio gatvėje, nenustatytas asmuo sumušė greitosios medicinos pagalbos stoties medikų automobilio vairuotoją.

Be priežasties rankų kumščiais sudavė jam ne mažiau penkis kartus į galvos sritį, nukentėjusiajam nukritus, nepažįstamas asmuo savo kojomis, ne mažiau tris kartus, spyrė nukentėjusiajam į įvairias kūno vietas.

 

 

Dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo gresia laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Asmuo, įvykdęs nusikalstamą veiką, buvo užfiksuotas įvykio vietoje esančiomis vaizdo stebėjimo kameromis.

Asmens, įvykdžiusio nusikalstamą veiką požymiai: 30–35 metų amžiaus, iki 1.90 cm ūgio, sportiško kūno sudėjimo, šviesių, vidutinio ilgio plaukų, vilkėjo juodos spalvos striukę, tamsios spalvos džinsus, avėjo juodos spalvos odinius batus su smailiu priekiu.

Įvykio liudininkus, mačiusius minėtą įvykį, galinčius suteikti tyrimui naudingos informacijos, taip pat atpažinus asmenį, užfiksuotą vaizdo įraše, pareigūnai prašo kuo skubiau informuoti ikiteisminį tyrimą atliekančią policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Agnešką Antulienę, tel. (8 5) 271 8101, tel. 8 616 18 400, el. p. agneska.antuliene@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matas

Matas portretas
Anikščiu greitoji pagalba ir dirba tokie vairuotojai debilai ir girti vairuoja ten

Julius

Julius portretas
Ir gerai padarė, į skudurus! visus šitus žmonių trūčintojus kurie su policija žmonės vežioja į psichūškę marinti, o jei apsvaigintas žmogus dar ir turtą perašo psichūškės slaugei su lieva ksiva, tai išvis gerai.

Nereikia

Nereikia portretas
Miegančių briedžių trukdyti, patys kalti kad nesupranta kam pagalba reikalinga.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių