Quantcast

Policija patvirtino, kad sulaukė iškvietimo po „Rammstein“ koncerto: buvo kviesta ir greitoji

  • Teksto dydis:

Airijos pilietė savo šalyje kreipėsi į teisėsaugą dėl Vilniuje „Rammstein“ prieš ir po koncerto vykusių uždarų vakarėlių metu galimai įvykdytų nusikaltimų, susijusių su narkotinėmis medžiagomis ir galima prievarta.

Kaip anksčiau pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, praėjusį antradienį, apie 13.36 val. buvo gautas pranešimas apie galimai įvykdytą nusikaltimą. Tuomet Airijos pilietė, apsistojusi viešbutyje, teigė, kad pirmadienį vykusio „Rammstein“ koncerto metu kažkas į gėrimus jai įmaišė narkotinių medžiagų bei bandė išprievartauti. Informacija buvo perduota medikams ir policijai.

Anot policijos, pareigūnams atvykus, viešbutyje jau buvo medikai, kurie apžiūrėjo merginą, suteikė jai medicininę pagalbą vietoje. Mergina nurodė įvykio aplinkybes. Ji, pasak policijos, pretenzijų niekam neturėjo, tai yra jos pareiškimas nebuvo gautas.

„Ji kitą dieną po koncerto išskrido ir grįžusi į savo šalį kreipėsi į teisėsaugą, bet kadangi tyrimas turi vykti toje šalyje, kur viskas įvyko, pareigūnai bendradarbiauja, vyksta informacijos patikslinamas. Ji prisistato kaip airė“, – BNS pirmadienį sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja.

Apie jokius oficialius tyrimus šiuo klausimu nežinome.

Apie galimai įvykdytą grupės „Rammstein“ narių nusikaltimą mergina pasidalijo socialiniuose tinkluose. Ji nurodė, kad pareigūnų sostinėje prašė, kad būtų atliktas tyrimas dėl narkotinių medžiagų jos kraujyje, tačiau į jos prašymą esą nebuvo atsižvelgta.

Socialiniuose tinkluose ir kitos jaunos gerbėjos dalinasi istorijomis, nurodydamos, kad muzikinė grupė yra sukūrusi organizuotą apsvaiginimo, seksualinio priekabiavimo ir prievartavimo sistemą, kviesdama atrinktas jaunas merginas į prieš ir po koncertų vykstančius vakarėlius.

Vokietijos metalo grupė „Rammstein“  feisbuke paskelbė atmetanti kaltinimus.

„Kalbant apie internete sklindančius kaltinimus po koncerto Vilniuje, galime atmesti juos ir pasakyti, kad tai, kas teigiama, neįvyko mūsų aplinkoje. Apie jokius oficialius tyrimus šiuo klausimu nežinome“, – skelbė grupė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Bet tai mergos protas: zino kuo gali pasibaigt, bet vistiek šlaistos o poto pretenzijas reiskia. Jos atzvilgiu reiktu byla kelt kaip provokatores, gal tada pradetu galva o ne subine mastyt

tai

tai portretas
kur alkoholis ten palidovas ir narkotikai tik 1 kita pastipryna bei paivairyna pasekmes z=0

to>lietuvoje nykstantis menas ir kultura

to>lietuvoje nykstantis menas ir kultura portretas
būtent ! nori išgarsėti , kad apie tave kalbėtų ir rašytų ? taigi nusimauk kelnes ir gyvai prišik ant scenos ! populiarumas , srovės , landa su rūta... etc. garantuota 120% ! pabaigoje - tv pagalba(tv3).
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių