Quantcast

Vilniaus policijai įkliuvo prostitutai: vienas iš jų – Nigerijos pilietis

  • Teksto dydis:

Vilniaus policija išaiškino ir nubaudė penkias moteris ir du vyrus, teikusius seksualines paslaugas už atlygį, taip pat nubaustas vienas šių paslaugų pirkėjas.

Kaip ketvirtadienį pranešė Vilniaus apskrities policija, sostinėje praėjusią savaitę kelias dienas vykdyta prevencinė priemonė, kurios tikslas ‒ išaiškinti atlygintinus naudojimosi prostitucijos paslaugomis ir vertimosi prostitucija bei galimus prekybos žmonėmis atvejus.

Policija patikrino ir atsitiktiniu būdu atrinko skelbimus internete, kur už atlygį siūlomos seksualinio pobūdžio paslaugos.

Prevencinės priemonės metu nustatyti du vyrai, kurie už atlygį siūlė seksualines paslaugas moterims. Vienas jų paslaugų teikti atvažiavo autobusu iš Vilniaus rajono, kitas ‒ Nigerijos pilietis, likęs gyventi Lietuvoje pabaigęs informacinių technologijų mokslus.

Už vertimąsi prostitucija taip pat įkliuvo penkios moterys. Pasak policijos, kol pareigūnai vienai jų rašė administracinio nusižengimo protokolą kitame kambaryje, į butą atėjęs vyras tarėsi dėl sekso paslaugų pirkimo. Už atlygintinį naudojimąsi prostitucijos paslaugomis jis buvo patrauktas atsakomybėn ‒ vyrui paskirta 45 eurų bauda.

Visiems asmenims buvo skirtos baudos nuo 45 iki 300 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Virgis

Virgis portretas
Ukrainietės baltarusės prostititėm atvažiavusios dirba. O negrai iš afrikos savo užpakali homoseksuakistams parduoda... Va ir multikulturizmas.

Sek.

Sek. portretas
Ačiū policijai,nes nuo prostitučių gyventi negalima. Pažiurekite kas dedasi prekybos dideliuose centruose,kas dedasi daugiabučiuose.Siūlau moterims atkreipti dėmesį, kurios gyvena su vyrais i kamynes gyvenančias vienas, pensininkes senmerges ir taip toliau.Yra tokia naktinė pamaina ,kurios metu sukasi aplink buto duris tos kurios nori banana pačiulpti ,nes tik tokios labai papuluarios dabar .Matomai vyrai impotentai ir tik toks budas norimas.Lietuvoje dves tuojau nuo sifilio,gonorėjos ir kitų ligų. Pilna sergančių o gydytis nera pinigų. Tai Štai kas vyksta .

Xoxolai okupuoja

Xoxolai okupuoja  portretas
Interneto svetainė ,skelbiu lt.pažinčių skyrelije.pilna prostitučių iš Ukrainos ir kokios gražios.prostitucija Lietuvoje uždrausta bet kažkodėl prostitučių tik daugėja.toks jausmas kad kažkas gauna atligi už stoga.policija gal pradėkite dirbti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių