Quantcast

Policija ieško liudininkų: sostinėje per naktį apgadinta keturiolika automobilių

  • Teksto dydis:

Sostinės policija prašo atsiliepti liudininkų, mačiusių, kaip Linksmojoje gatvėje buvo apgadinta keturiolika automobilių.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Laikotarpiu nuo. sausio 30 d. 21 val. iki sausio 31 d. 5 val. Vilniuje, Linksmojoje gatvėje, viešojoje vietoje, nenustatytas (-i) asmuo (-enys) iš chuliganiškų paskatų, įžūliu elgesiu, vandališkais veiksmais apgadino keturiolika automobilių ‒ buvo išdaužti langų stiklai, apgadinti šoniniai veidrodėliai, o ant apsnigtų BMW markės automobilių išpieštos širdelės.

Sostinės policija prašo visuomenės pagalbos – atsiliepti asmenis, turinčius ar galinčius suteikti ikiteisminiam tyrimui reikšmingą informaciją, ir susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyresniąja tyrėja Aušrine Tarutyte, tel. (8 5) 271 6418, mob. 8 673 56211 arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galėtu ir Kaune apgadint

Galėtu ir Kaune apgadint portretas
Labai sveika butu kad apgadintu keletą iš eilės, tai žinotu kur statyt ir kaip statyt, o dabar išvis taip suyžulėje mašinų savininkai kur jiem patogiau ten ir numeta savo laužą, nei praeisi, nei pravažiuosi. Tokiem reikėtu ir stiklus išbarškint, ne tik nuspirt veidrodėlius.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių