Quantcast

Po slaptos operacijos sulaikytas narkotikų platintojas: kvaišalus slėpė apatinėse kelnaitėse

  • Teksto dydis:

Elektrėnų policija baigė ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.) ir baudžiamąją bylą perdavė į teismą.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas š. m. sausio 14 d., kai Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policija gavo informaciją, kad Elektrėnų sav. gyventojas platina narkotines medžiagas.

Atlikus slaptus veiksmus, gegužę Kietaviškių sen., Naujųjų Kietaviškių k., Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai sulaikė vyrą, pas kurį rasta ir paimta narkotinės medžiagos ‒ 1,408 g kanapių (antžeminės dalys). Jas, susuktas į folijos lankstinuką, vyras slėpė apatinėse kelnaitėse. Tą pačią dieną Elektrėnų policijos pareigūnai atliko kratą sulaikyto įtariamojo namuose. Namo palėpėje, ant stalo, buvo rasta ir paimta narkotinės medžiagos ‒ 78,18 g kanapių (antžeminės dalys), permatomas plastikinis maišelis, kuriame buvo 27,70 g kanapių (antžeminės dalys). Narkotinių medžiagų rasta ir kambaryje ‒ spintelės stalčiuje rastas popieriaus lankstinukas su kanapėmis, jų masė ‒ 0,730 g, taip pat smulkintuvas su 0,102 g kanapių.

Vyrui gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių