Quantcast

Po muštynių paauglys atsidūrė ligoninėje

Ketvirtadienį į Vilniaus medikus kreipėsi du gerokai aptalžyti paaugliai. Vienas jų, po kivirčo su bendraamžiais, paguldytas į traumatologijos skyrių.

Pirmoji muštynių auka į Santariškių vaikų ligoninę pristatyta po 19 val. Jaunuoliui A.Š. nustatytas smegenų sukrėtimas ir šis skubiai paguldytas į traumatologijos skyrių. 14 metų vaikinas paaiškino, kad ryte, apie 11 val. S.Kovalevskajos vidurinėje mokykloje jis susikivirčijo su 10 klasės moksleiviu A. T. Konfliktas peraugo į muštynes.

Apie sužalotą jaunuolį santariškių vaikų ligoninės slaugytoja pranešė Vilniaus policijos pareigūnams.   Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Likus pusvalandžiui iki vidurnakčio į Santariškių vaikų ligoninę atvežtas kitas sužalotas nepilnametis. Jaunuoliui D.Š. pasakojo, kad apie 22 val. Architektų gatvėje jį užpuolė nepažįstami asmenys. Per susidūrimą 13 metų  vaikinui užpuolikai sulaužė nosį, gerokai patalžė veidą.  Sostinės medikai nustatė nesunkų sveikatos sutrikdymą ir suteikę pirmąją pagalbą jaunuolį išleido namo. Įvykį tiria Vilniaus policijos pareigūnai.


Šiame straipsnyje: nusikaltimai vilniujemuštynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių