Quantcast

Pareigūnai kreipiasi į gyventojus: jei nukentėjote nuo šių asmenų, susisiekite su policija

  • Teksto dydis:

Šalčinininkų rajono pareigūnai praneša apie sulaikytus tris romų tautybės asmenis, įtariamus pinigų vagyste.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai pastebėjo, kad pastaruoju metu padaugėjo įvairių kišenvagysčių ir vagysčių iš namų, butų ar aptvertų teritorijų.

Operatyviai atlikus įvairius procesinius veiksmus, birželio 16 d. ir 18 d. buvo sulaikyti trys romų tautybės asmenys ‒ dvi moterys (gimusios 1983 m. ir 1976 m.) ir vyras (gimęs 1985 m.). Visi jie, kaip įtariama, birželio 7-osios rytą Šalčininkų rajone įvykdė vagystę, t. y. pasinaudoję tuo, kad tuo metu namo šeimininkai buvo kieme, užėjo į neužrakintą gyvenamąjį namą ir pavogė apie 500 eurų.

Šalčininkų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šios moterys ir vyras yra padarę ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų sostinėje ir Vilniaus apskrityje, todėl prašo asmenų, nukentėjusių nuo šių įtariamųjų ar turinčių kitokios informacijos apie jų nusikalstamą veiką, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiuoju tyrėju Marku Svorobovič, mob. 8 674 65211.

Policijos pareigūnai atkreipia visų dėmesį į tai, kad visuomeniniame transporte, turgavietėse, prekybos centruose ar kitose masinėse susibūrimo vietose ar net būnant namuose būtina atsakingai saugoti savo turtą ‒ stengtis pinigines, mobiliojo ryšio telefonus ar kitus vertingus daiktus laikyti vidinėse rūbų kišenėse ar užsegtose rankinėse, rankines, kuprines laikyti ne už nugaros, o priešais save, atsiskaitant nedemonstruoti aplinkiniams piniginės turinio, o pastebėjus šalia savęs įtartiną asmenį, demonstratyviai atkreipti jo dėmesį, kad jūs jį matote ir stebite. Nepalikite neužrakintų namų, net jeigu ir išeinate trumpam.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Otai

Otai portretas
Tas su kauke,atpažinimui,kodel ne su kokia nors maskuojancia kojine ant veido?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių