Quantcast

Per operaciją romų tabore sulaikyta 460 narkomanų

  • Teksto dydis:

Per teisėsaugos operaciją rugpjūčio 5-19 dienomis Vilniaus romų tabore ir jo apylinkėse policija sulaikė 460 narkomanų, jiems surašyti administraciniai protokolai, ketvirtadienį BNS pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Policija taip pat pradėjo dešimt ikiteisminių tyrimų dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis ir sulaikė 35 ieškomus asmenis.

Šią savaitę, kaip įtariama, nuo narkotikų perdozavimo netoli taboro mirė dar vienas asmuo - maždaug 30 metų vyras. Anksčiau pranešta apie devynias narkomanų mirtis.

Operacijoje dalyvauja policijos, Viešojo saugumo tarnybos ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos pajėgos, ji tęsiasi iki šiol.

Teisėsaugininkams keliamas reikalavimas užtikrinti, kad narkomanai negalėtų patekti į taborą. Atskiras dėmesys skiriamas ir atvykstantiems – išvykstantiems automobiliams, taip pat taksi, jų vairuotojams bei keleiviams.

Vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis yra sakęs, kad Vilniaus romų taboras yra vienas iš stambiausių heroino paskirstymo taškų šalyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir

ir portretas
nei vieno prekiaujancio cigono...

zurnalistams

zurnalistams portretas
Kuo skiriasi romas nuo cigono arba zemiausios kastos induso? Prasom ivardinti 10 esminiu skirtumu. Jeigu nezinote, tai gal jie ne romai, o zenonai?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių