Quantcast

Nustatytas įtariamasis, sukėlęs konfliktą dėl gėlių, padėtų ant eksponuojamo rusų tanko

  • Teksto dydis:

Vilniaus policijos pareigūnai nustatė įtariamąjį, kuris viešoje vietoje, prie eksponuojamo sovietinio tanko Katedros aikštėje,  kumščiu sudavė vyrui į veidą, taip sukeldamas jam fizinį skausmą.

Anot policijos, tai – 1976 metais gimęs asmuo.

Vasario 26 d. ryte policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad apie 10 val. Vilniuje, Katedros aikštėje, kilo konfliktas dėl ant eksponuojamo sovietinio tanko padėtų gėlių – 1976 metais gimęs vyras, padėjęs gėlių, trenkė kumščiu į veidą kitam vyrui (gimusiam 1972 metais), kuris tas gėles nuėmęs sutrypė. Nukentėjusysis neišsilaikęs nugriuvo ant žemės. Tokiais veiksmais jam buvo sukeltas fizinis skausmas. Įtariamasis iki atvykstant policijos pareigūnams pasišalino.

46-erių vilniečiui įteiktas pranešimas apie įtarimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Pareigūnai spręs, ar ikiteisminį tyrimą perkvalifikuoti į tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už šią veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

trumpai

trumpai portretas
už rusofašistų garbinimą pirmiausia būtina priimt įstatymą ,automatiškai atimantį Lietuvos pilietybę (be teismo ,jei nusikaltimas įvyko viešoj vietoj, matant susirinkusiems). Po to , jam suteikiamas turisto statusas (su galimybe 3 mėn. viešėt Lietuvoj) .

Nešiojęs tielogreiką

Nešiojęs tielogreiką portretas
Berazumiai,žinotų tieogreikos naudą ,tai nelotų tomis vatinėmis.Eidavome į karaūlą va taip aprengti:vasariniai apatiniai plius žieminiai.uniforma plius vatinės kelnės ir tielogreika,Šinielius ir ant jo kailiniai,autai vasariniai ir flaneliniai plius veltiniai gumuotais padais.Ai ,dar ausinė po smakru surišta kepurė .Dvi valandos poste 40-45 laipsnių šaltyje.Durneliai paskaitys ir pasišydys.Kas vargo nematė,tas jo nežino.Aš suprantu tuos tremtinius ir lagerių aukas,kurie praėjo ugnį,vandenį ir ,kaip sakoma,varines triūbas...Va su tomis tielogreikomis.

Visu pirma

Visu pirma portretas
tai dar neaisku kieno tas tankas rusu ar ukr. Jie visi turi tokiu tanku.O gėles dar nepakenkė niekamKiekvienas žuvęs kareivis Motinos sūnus,Ir ne pats jis atėjo į sita pragarą.Gerbkime žuvusius
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių