Quantcast

Nustatyta A. Anušauską užsipuolusio vyro tapatybė: jis baustas ne kartą

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities policija nustatė vyro, kuris pirmadienį Vilniaus centre necenzūriniais žodžiais iškeikė Seimo narį Arvydą Anušauską ir jo šeimą, tapatybę.

Policijos atstovė Julija Samorokovskaja portalui kauno.diena.lt sakė, kad 1975-aisiais gimęs įtariamasis anksčiau buvo ne kartą baustas už įvairius administracinius nusižengimus.

„Dažniausiai jis buvo baustas už Kelių eismo taisyklių pažeidimus“, – sakė J. Samorokovskaja.

Anot policijos atstovės, vyras yra Lietuvos pilietis, tačiau, policijos duomenimis, neseniai grįžo iš užsienio.

Pasak J. Samorokovskajos, policijoje yra pradėta administracinė teisena dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo.

„Jam gresia bauda nuo 30 iki 140 eurų. Vyras nebuvo sulaikytas, tačiau nustatyta jo gyvenamoji vieta, su juo bus susisiekta ir jam bus surašytas protokolas“, – sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė.

Portalas jau rašė, kad apie nemalonų incidentą pirmadienį feisbuke pranešė pats Seimo narys A. Anušauskas. Jo teigimu, nepažįstamas vyras jį vaikštantį su šeima užsipuolė ir vėliau pabėgo.

Portalui kauno.diena.lt A. Anušauskas vakar pasakojo, kad vyras jį atpažino ir pradėjo plūstis. „Šaukė, kad išlįsčiau iš laikraščių: plūdo ir mane, ir vaiką, ir ypatingai žmoną. Jam pasakiau, kad gal policiją iškviesti, tada jis pasakė, ką galvoja ir apie policiją. Nelabai ir įsiklausiau, ką šnekėjo, nes kalboje vyravo keismažodžiai“, – pasakojo politikas.

Apie incidentą Gedimino prospekte policijai pranešta pirmadienį 13.37 val.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

arnas

arnas portretas
tai turbut buvo naisiu kolhozninkas

Įdomu...

Įdomu... portretas
Taigi ne toks jau jis senis,jei gali važinėti uždarbiauti po užsienius.Matyt,užsieniuose ir pragyvena apiplėšinėdamas žmones,o ne ką nors dirbdamas.O atrodė,kad jis tik prasigėręs Naisių kolchoznikas.

Aurelijus

Aurelijus  portretas
Tik reikia meluoti, kad užpuolė, jį tik pavadino tuo kuo jis yra nusipelnęs, bet ne purvasklaida daro iš šito aferistai didvyrį.
VISI KOMENTARAI 91

Galerijos

Daugiau straipsnių