Quantcast

Netoli Vilniaus taboro sulaikyta narkotikų platintoja

  • Teksto dydis:

Netoli Vilniaus romų taboro ketvirtadienį sulaikyta gerai policijai žinoma narkotikų platintoja, pranešė sostinės policija.

38 metų moteris įkliuvo Rodūnios Sodų 12-ojoje gatvėje, miške netoli taboro. Pas įtariamąją rasti 53 lankstinukai su narkotinėmis medžiagomis.

„Pati moteris narkotinių medžiagų nevartoja, todėl pareigūnai įtaria, kad ji jas ketino išplatinti“, – teigiama policijos išplatintame pranešime.

Moteris policijai gerai žinoma – ji yra teista už analogišką nusikaltimą, be to, jos atžvilgiu jau atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių medžiagų platinimo.

Per kratas moters seserų namuose, kur gyvena ir įtariamoji, rasta ir paimta apie 500 eurų, priemonės narkotinėms medžiagos sverti ir fasuoti.

Policijos teigimu, abu namai yra naujos statybos, viduje esantys baldai ir technika ‒ nauja ir brangi.

Įtariamoji uždaryta į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>>>Saule

>>>>>Saule portretas
Ka bendro zudike ir pedofile Kediene turi bendro su taboru ir cigonais? Nu nors kiek mastai, kaimieciu partijos myletoja?

Saule

Saule portretas
O kam valdziai naikinti tabora,jei kazkam is ju nesa dideli pelna.Is Kedziu anuke atimti 240 policininku atsiunte o Taboras visa nepriklausomos Lietuvos laikotarpiu nuodija ir zudo zmones i tai nereaguojama.

senjora

senjora portretas
Matomai nera noro sutvarkyti tabora su narkotikais
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių