Quantcast

Vilniuje nuskendo dviratininkų treneris

Vilniuje šeštadienį pranešta apie Neries upėje skęstantį žmogų. Vėliau paaiškėjo, kad tai dviratininkų treneris.

13.42 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Vilniuje, ties Meškeriotojų gatve, Neries upėje vyras paniro po ledu.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Po ledu panirusio vyro ieškojo gelbėtojai.

PAPILDYTA. Paaiškėjo, kad nuskendo dviratininkų treneris Vaidas Rimkus. Apie tai savo feisbuko paskyroje paskelbė asociacija „Top Team Cycling“. Ji vienija kalnų dviračių sporto šakos entuziastus.

„Liūdna žinia visai dviračių sporto bendruomenei – Neryje, bandydamas išgelbėti iš vandens savo augintinį, nuskendo treneris Vaidas Rimkus.

Užuojauta šeimai ir artimiesiems“, – rašoma feisbuko paskyroje

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyli užuojauta

Gyli užuojauta portretas
Labai tragiškos pasekmės įvyko tik dėl to, kad iki galo nesusimąstome apie akivaizdžias grėsmes, nes jos neatrodo grėsmėmis iki tol, kol jos nepaliečia mūsų tiesiogiai. Turime 2 šunis ir niekada nevaikštome paupiu su palaidais šunimis, ar tai būtų vasara, ar žiema, nes upė pavojinga mūsų augintiniams, juos gali nunešti srovė jiems užsimanius atsigerti ar įbristi, o apie ledą tai iš viso tyliu. Kas gali taip neatsakingai leisti šuniui palaidam lakstyti po upės ledą ir dar pavasarį? Už klaidas, deja, susimokėjo ne tik šeimininkas, bet ir nekaltas šuo, kurio neprižiūrėjo šeimininkas ir leido jam patirtį mirtį. Šeimininkas savo klaidą didvyriškai bandė ištaisyti, bet, gaila, buvo per vėlu. Juos abu upė pasiglemžė amžiams. Skaudi ir tragiška pamoka visiems neatsakingai besielgiantiems ir keliantiems pavojų ne tik savo, bet ir šuns gyvybei.

Ne dviratininkas

Ne dviratininkas portretas
Bet savo suniui neleidziu begioti kur jis nori...

Anonimui p...

Anonimui p... portretas
Tavęs tai tikrai nevertėtų gelbėti,daugiau švaraus oro liktų,o kas dėl šunelio tai jis yra lygiateisis šeimos narys ir yra mylimas,taip kad jeigu žmogus puokė gelbėti savo artimą draugą yra visai žmoniška,žinoma tokie storžieviai,anonimai šito niekad nesupras jie ir savo brolio nepultų gelbėti. UŽUOJAUTA ARTIMIESIEMS.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių