Quantcast

Neramus ketvirtadienis Vilniuje

Praėjusią parą Vilniaus mieste įvykdytos 3 vagystės, 2 nusikaltimai žmogaus sveikatai, 1 sukčiavimo atvejis, 2 viešosios tvarkos pažeidimai, 1 turto sunaikinimo ar sugadinimo atvejis, rastas 1 lavonas. Užregistruoti 4 eismo įvykiai, už administracinius teisės pažeidimus nubaustas 81 asmuo, iš jų – 4 neblaivūs vairuotojai. Policijos pareigūnai sulaikė 3 įtariamuosius ir vyko raminti 9 šeimyninių ginčų.

Apie 9 val. 30 min. pastebėta, kad įsibrauta į uždarajai akcinei bendrovei priklausantį paviljoną A.P. Kavoliuko g. Pavogta 70 vnt. padangų, kompresorius, elektros generatorius.

Į kitą uždarąją akcinę bendrovę, esančią Naugarduko g., buvo įsibrauta apie 22 val. 19 min. Išdaužius lango stiklą, pavogtas nešiojamas kompiuteris.

Apie 17 val. 27 min. S. Dariaus ir S. Girėno-Kapsų-Šaltkalvių g. sankryžoje, pilietė J. G. (gim. 1957 m.), vairuodama automobilį „Mazda“, reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė pėsčiąją K. M. (gim. 1990 m.). Medikai pėsčiajai nustatė daugybinė trauma. Ji paguldyta į  reanimacijos skyrių.

Vakar vakare Borutos g. buvo užpulta 1961 m. gimusi moteris. Maždaug 20-25 metų amžiaus vaikinas ją partenkė ant žemės smūgiu iš nugaros ir išplėšė iš rankų rankinę. Joje buvo dokumentai, nuolaidų kortelės, mobiliojo ryšio telefonas, mokėjimo kortelės, darbo pažymėjimas, bankų sutarys, vairuotojo pažymėjimas raktai ir kt. daiktai. Nuostolis – 1730 litų.

20 val. 3 min. gautas Santariškių vaikų ligoninės slaugytojos pranešimas, kad į ligoninę iš Vilniaus r., Sudervės sen., Grikienių k., sodų bendrijos „Riešė“ dėl veido nudegimo buvo pristatytas 2001 m. gimęs berniukas. Jis paguldytas į traumatologijos skyrių. Vaiko tėvai paaiškino kad vaikas apsidegino kieme žaisdamas su degiu skysčiu.


Šiame straipsnyje: nusikaltimai vilniuje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių