Quantcast

Nelegalius vaistus baltarusė slėpė šiukšliadėžėje

  • Teksto dydis:

Kalvarijų turgavietėje Vilniuje ne viešo patruliavimo metu policija sulaikė nelegaliai vaistais prekiavusią Baltarusijos pilietę. Pasak policijos, moteris vaistus slėpė šiukšliadėžėje.

Pasak policijos pranešimo, patruliavimo metu buvo pastebėta Baltarusijos pilietė 51 metų V.S. Ji prekiavo vaistais ir vaistiniais preparatais neturėdama licencijos. Patikrinus jos prekybos vietą, rasta įvairių vaistų. Dalį vaistų ji buvo sudėjusia ant prekystalio, kitus vaistus ji slėpė po drabužiais bei šalia jos esančioje šiukšlių dėžėje.

Anksčiau ne kartą už vertimąsi su vaistais (vaistiniais preparatais) susijusia veikla bausta pardavėja prisipažino, kad vaistus ji slėpė nuo policijos pareigūnų. Jos prekybos vietoje paimta 4 tūkst. 438 įvairūs vaistai.

Be to, buvo nustatyta ir kita nelegalių vaistų pardavėja - anksčiau ne kartą už tokią veiką bausta 57 metų L.V. Jos prekybos vietoje rasta 1232 įvairūs vaistai.

Abiem pardavėjoms už vertimąsi su vaistais (vaistiniais preparatais) susijusia veikla neturint licencijos, surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai.

Moterims gresia piniginė bauda nuo 500 iki 1 tūkst. litų su vaistų (vaistinių preparatų) konfiskavimu ar be konfiskavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių