Quantcast

Nelegali prekyba: žaisliniais pistoletais pridengė ginklus

  • Teksto dydis:

Vilniaus policijos pareigūnai išaiškino asmenį, kuris, prisidengęs žaislinių pistoletų prekyba, internete prekiavo įtariama, nešaunamaisiais ginklais. Už neteisėtą disponavimą nešaunamaisiais ginklais 33 metų vyrui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Balandžio 2 d. Vilniaus policijos pareigūnai išaiškino nusikaltimą, kuomet asmuo, prisidengęs žaislinių pistoletų prekyba, viename internetinių puslapių prekiavo, įtariama, D ir C kategorijai priskiriamais nešaunamaisiais ginklais.

Susisiekus su skelbime nurodytu pardavėju, pastarasis pasiūlė įsigyti ne tik žaislinių ginklų, bet ir pneumatinį šautuvą. „Pirkėjams“ atvykus į susitikimą, jų pasirinkimui pardavėjo automobilio bagažinėje buvo įvairių, įtariama, D ir C kategorijai priskiriamų ginklų. Kratų metu pas vyrą namuose buvo rasta ir paimta daugiau nei 100 tokių ginklų.

Vyras sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Police

Police portretas
Vietoj to, kad piliečiui padėtų išsiaškinti, kaip susitvarkyti, kad prekyba taptu legali, viska konfiskavo ir dar kaip ginklų barona paskelbė. Na bravo...

Gales

Gales portretas
Gales pazaist. Kaip baisiai skamba D, C klases ginklas.... Ginklu barona nuverte.... Jau ir prekiaut negalima, Lietuvėlei.. O jei as pagalius pardavinėsiu, cia irgi bus D klases ginklai? C klases ginklas... orinukas kuris butely nesunkiai istasko, vaje vaje kokia galia,- kokia galia demomstruoja musu kriminalistai, turguose peilius ir saukstus pardavineja, tiesa valdzia siaip vagia ir meluoja, o baudziako negauna, padekit?

Softbolas

Softbolas portretas
O tai kodel fotonuotraukose pistoletai, automatai, sautuvai? Juk sulaike uz nesaunamuosius?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių