Quantcast

Sujudimas dėl dujų nuotėkio Vilniaus degalinėje: atnaujintas eismas

Penktadienį po pietų degalinėje Vilniaus pakraštyje besiveržusios dujos buvo perpumpuotos į cisterną, o eismas netoli avarijos vietos atnaujintas.

„Perpumpuotas dujos į cisterną 14.37 val., pajėgos atšauktos“, – BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo poskyris.

Kaip skelbė BNS, Vilniaus pakraštyje dėl degalinėje kilusio dujų nuotėkio iš jos ir aplinkinių biurų buvo evakuota apie 20–30 žmonių. Įvykio vietoje budėjo ugniagesiai gelbėtojai.

Penktadienį 9.42 val. buvo gautas pranešimas, kad netoli Savanorių prospekto esančios degalinės „Saurida“ Jankiškių gatvėje 43A, veržiasi mėlynos spalvos dūmai. Į įvykio vietą buvo iškviestos visos tarnybos – policija, greitoji, ESO atstovai ir kt.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, atvykus ugniagesiams, iš antžeminio rezervuaro veržėsi dujos, sustabdyti nuotėkio nebuvo galimybės.

Iš pradžių evakuoti žmonės, buvę 100 metrų spinduliu nuo įvykio vietos, vėliau ši zona išplėsta iki 200 metrų.

Po pietų policija pranešė, kad nuo atkarpoje nuo Titnago gatvės 19 iki Titnago 23 laikinai uždarė eismą. Jis buvo atnaujintas apie 15 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
nepaprastas nepaprastu dulkiagalviu durnynas tesiasi uztai ir visos padetys nepaprastos klonu vasalklonu hierarhijoje /saikoje/===

Čia tai dar nieko baisaus, o

Čia tai dar nieko baisaus, o portretas
Tas mažas riebus ukrainiečių šlykštynė prezidentas pradėjęs yra sprogdinti didžiausią atominę elektrinę . Laimei, reaktoriaus dar nepasiekė. Nepataikė. Bet bandė sprogdinti porą kartų. ĮSIDĖMĖKITE. Ne rusai, o ukrainiečiai Ukrainos teritorijoje mėgina sprogdinti didžiausią Europoje atominę jėgainę. Jei jie tai padarys, katastrofa didesnė nei po Černobylio. Ar suvokiate? Žydų.laikų vaikus išsiuntė kur toliau ir sprogdina. Sprogdinti ir vėl. Ukrainiečių prezidentui nusispjauti ant Ukrainos ir jos žmonių. Jis rūpinasi žyd.alaikiais. Jis uždirba iš patriotizmo jausmų apimtų žmonių. O lietuviai priiminėja tuos iįsigimėlius iš Ukrainis ir remia tą mažą kailį šlykštų Ukrainos prezidentą. Ar suvokiate? Išeina, lietuvių politikai remia branduolinio sprogimo darytoją tą ukrų kauilį išgamą prezidentą.

Bezdalas \\\\\.../////

Bezdalas  \\\\\...///// portretas
Reikėjo į maišus,taigi deficitas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių