Quantcast

Neblaivus Vilniaus regiono teisėjas V. Karšulis įtariamas sukėlęs avariją

Neblaivus Vilniaus regiono apylinkės teismo teisėjas Vaclavas Karšulis įtariamas Vilniuje sukėlęs avariją.

Kaip skelbia Policijos departamentas, antradienio pavakare, apie 16.33 val., Šeškinės gatvėje, neblaivaus vairuotojo vairuojamas automobilis „Mitsubishi Cleartec“ sukėlė eismo įvykį, kuriame dalyvavo keturi automobiliai.

Pasak policijos, nustatyta, kad automobilį „Mitsubishi Cleartec“ vairavo neblaivus (1,71 prom.) Vilniaus regiono teisėjas, gimęs 1958 metais.

Kadangi teisėjo neblaivumas viršijo 1,5 promilės, dėl vairavimo išgėrus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įtarimų dėl alkoholio vartojimo nebuvo niekada, tikrai tas įvykis nustebino.

„Absoliučiai neigiamai vertinu, įtarimų dėl alkoholio vartojimo nebuvo niekada, tikrai tas įvykis nustebino“, – BNS sakė Vilniaus regiono apylinkės teismo pirmininkė Jolanta Bagdonienė.

V. Karšulis teisėju dirbo apie 20 metų, nagrinėjo baudžiamąsias ir administracines bylas, taip pat ėjo ikiteisminio tyrimo teisėjo pareigas.

„Vakar skambino teisėjas, informavo apie savo poelgį, apgailestavo, minėjo, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas, smulkiau aplinkybių neaiškino“, – BNS teigė J. Bagdonienė.

Pasak jos, kai įvyko avarija, teisėjo darbo diena jau buvo pasibaigusi, V. Karšulis minėjo, kad alkoholį vartojo pabaigęs darbus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aciu

aciu portretas
per 30 metu nepriklausomybes pasiekem tai, kad bent jau zurnalistai tai paviesina ir policija pagauna :D, o toliau viskas po senovei :).

nepergyvenu

nepergyvenu portretas
draugai nedabaustieji uzlaiduos ....ir kolegos palaikys.... i vabsce ka ta babce akla ka menate ka teisejas vaziuoja ? akinius prasitrinkit nejau is masinos stauso nesimate ???

Rici

Rici portretas
Pakelt trigubai alga
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių