Quantcast

Neblaivus avariją sukėlęs V. Šmigelskas atleistas nuo atsakomybės pagal laidavimą

Vilniaus miesto apylinkės teismas pirmadienį nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą atleido neblaivų avariją sukėlusį tuometinį Socialdemokratų darbo partijos kandidatą į Seimą Virginijų Šmigelską.

Kaip BNS informavo teismo atstovė Gintarė Vosyliūtė, už V. Šmigelską laidavo jo sutuoktinė, kurios globon jis perduotas vienerių metų laikotarpiui.

Teismas taip pat iš buvusio politiko trejiems metams atėmė teisę vairuoti ir konfiskavo 5 tūkst. eurų, kurie atitinka jo automobilio vertę.

V. Šmigelskas į priešais važiuojantį automobilį atsitrenkė Vilniuje spalio 8-osios pavakarę. Jam nustatytas 2,27 promilės girtumas.

2000-aisiais jis yra buvęs Seimo narys, anksčiau yra kelerius metus buvęs ir Vilniaus miesto tarybos nariu.

Į šios kadencijos Seimą V. Šmigelskas kandidatavo Sūduvos šiaurinėje apygardoje, tačiau į antrąjį turą nepateko. Socialdemokratų darbo partijos kandidatų sąraše jis buvo įrašytas 30 numeriu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stasas

stasas portretas
tegu laiduoja ir kitus nusikaltelius nebereikes kalejimu ir visu kitu valstybei islaidu patys gales maitintis

Tam, kuris "apupėjo nuo...teismų ir teisėjų".

Tam, kuris "apupėjo nuo...teismų ir teisėjų". portretas
Kur radote, jog eismo įvykį nukentėjęs asmuo mirtimi vaduojasi. Pasiieškokit informacijos internete.Nne žmogų pervažiavo, o atsitrenkė į kitą automobilį (linkiu auštų gamybinių rezultatų ieškant informacijos).

apupet galima nuo pederastiniu ,,,teismu,,, teiseju

apupet galima nuo pederastiniu ,,,teismu,,, teiseju portretas
,,,teisiniu,,,,virazu... zmogu pervaziavo ,tas mirtim vaduojasi ... o sicilika smigelsky....... aukleja----[vietoj kalejimo] nuosava boba su vaikais
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių