Quantcast

Nebegali tverti šokiruojančių vaizdų: jie visų akivaizdoje kasdien leidžiasi narkotikus (papildyta)

  • Teksto dydis:

Vilnietė Jolita nebegali tylėti – apie šokiruojančias orgijas daugiabučio kieme paskelbė viešai socialiniuose tinkluose, kartu pažymėdama Lietuvos policijos profilį. Moteris tikisi, kad narkomanų irštva galiausiai bus išvaikyta.

Neseniai vilnietė socialiniame tinkle pasidalijo vaizdo įrašu, kurio turinys – iškalbingas. Pasak Jolitos, šis šiurpą keliantis veiksmas vyksta prie Savanorių pr. 27 namo ir Savanorių pr. 31 esančios žaliosios stotelės.

„Narkomanai visų žmonių akivaizdoje leidžiasi narkotines medžiagas sau į venas, nusiima rūbus. Prašau kontroliuoti periodiškai šią vietą ir bausti viešosios tvarkos pažeidėjus“, – prie įrašo pažymėjusi Lietuvos policijos profilį rašė moteris.

Pasak jos, šis veiksmas fiksuotas liepos 13-ąją, tačiau jis kartojasi kasdien.

„Juos čia galite pamatyti ir kelis kartus per dieną“, – teigė daugiabučio gyventoja.

O kol policija atvažiuoja, jie jau išsiskirstę būna, nes kol nieko neužmušė, jie tiesiog neskuba…

Šis vaizdo įrašas netrukus sulaukė daugybės internautų dėmesio. Vieni vilniečiai vardijo vietas, kuriose vaizdas – labai panašus. Kiti abejojo, ar tikrai prie daugiabučių reikalingos tokios pasisėdėjimų vietos. Dar kiti piktinosi sakydami, kad tai poilsio zonos tvarkingiems gyventojams, o vaizdo įraše užfiksuoti asmenys jiems kelia didžiulę grėsmė, nes yra neprognozuojami.

„Įrengė po langais alkoholikų ir narkomanų saleles…O kol policija atvažiuoja, jie jau išsiskirstę būna, nes kol nieko neužmušė, jie tiesiog neskuba…“ – rašė Rūta.

Stop kadras

Portalas dėl šios situacijos kreipėsi į policijos atstovus. 

„Apie šį įvykį liepos 13 d. policijai buvo pranešta per el. paslaugų portalą. Ši informacija perduota šią teritoriją aptarnaujančiam ir prižiūrinčiam Vilniaus m. antrajam policijos komisariatui.

Pareigūnai dirbdami šioje teritorijoje, reagavimo metu atkreips dėmesį į nurodytoje vietoje besiburiuojančius asmenis ir jų daromus pažeidimus.

O piliečių, pastebėjusių asmenis darančius šiuos pažeidimus, prašytume nedelsiant apie tai informuoti policijos pareigūnus, paskambinus skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112“, – atsiųstame komentare teigė Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
TEKS PRIPRASTI. JUK LIETUVA REMIA NARKOMANĄ ZELENSKĮ....GAL JAM IR KOKAINĄ ( KOKSĄ ) PERKA. O VIETINIAMS IR ŠIRKOS PAKANKA.

taigi

taigi portretas
cia diabetikai insulina leidziasi

Onė

Onė portretas
Na niekam čia nerūpi. Jei policija vos ne kiekvie oj sustabdytoj mašinoj randa narkotikų,jei mokykloj pas vaikus kuprinėj narkotikai,ar kam tai rūpi???visi tyli tiek sveikatos,švietimo,ministerijos,seime ir tylu.atrodo problemos nėra.o gal dėl kažko šiems šunsnukiams patogu apsinarkašinę piliečiai,....
VISI KOMENTARAI 69

Galerijos

Daugiau straipsnių