Quantcast

Narkotikų prekeivis ir nugriovus taborą darbavosi toliau

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai liepos 23 Vilniuje, Karklėnų g., sulaikė vyrą, gimusį 1981 m., kuris platino narkotines medžiagas.

Pareigūnams vyras žinomas, anksčiau gyveno tabore. Savo „pomėgio“ neatsisakė ir nugriovus taboro gyvenvietę. Vyras ten buvo ne kartą pastebėtas platinant narkotines medžiagas, tačiau pareigūnams sunkiai sekėsi jį sulaikyti su įkalčiais, kadangi asmuo narkotines medžiagas turėdavo ne folijos lankstinukuose, o laikydamas maišelį su milteliais bei šaukštelį, kuriuo pagalba įberdavo reikiamą kiekį narkotinių medžiagų savo „pirkėjams“. Pastebėjus pareigūnus vyras narkotines medžiagas tiesiog išberdavo aplink ir pasišalindavo. Taip jis platino vieną iš pavojingesnių narkotinių medžiagų – karfentanilį. Tačiau po sėkmingai įvykdytos policinės priemonės vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Teismas minėtam asmeniui skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą dviem mėnesiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių