Quantcast

Mirtis tykojo darbe: užsimušė nuo laiptų nukritęs „Vilniaus paukštyno“ darbuotojas

Vilniaus rajone veikiančiame „Vilniaus paukštyne“ nukritęs nuo laiptų žuvo darbuotojas.

Kaip pranešė policija, nelaimė įvyko antradienio vakarą, apie 22.25 val., Rudaminos kaime, „Vilniaus paukštyno“ patalpose.

Keisdamas įrenginio filtrą, nuo laiptų (apie 15 metrų aukščio) nukrito ir mirtinai susižalojo 60-metis vyras. Jį rado bendradarbis.

Vyras nuo patirtų sužaloji žuvo vietoje, greitosios medikai konstatavo mirtį.

„Konkrečias šios nelaimės detales dar aiškinamės. Atliekame vidinį tyrimą, taip pat betarpiškai bendradarbiaujame ir teikiame visą informaciją atsakingoms institucijoms. Dėsime visas pastangas, kad būtų išaiškintos visos šios skaudžios nelaimės detalės“, – sako bendrovės „Vilniaus paukštynas“ generalinis direktorius Tadas Sprindžiūnas.

Pasak jo, visas kolektyvas yra stipriai sukrėstas ir sujaudintas įvykusios nelaimės, skiriamas maksimalus rūpestis artimiausiems žuvusio kolegos komandos nariams, bendraujama ir teikiama visa reikalinga pagalba žuvusiojo artimiesiems.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimų pažeidimo.

Darbdavys ar jo įgaliotas asmuo, pažeidęs Darbuotojų saugos ir sveikatos įstatyme ar kituose teisės aktuose nustatytus darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimus, jeigu dėl to įvyko nelaimingas atsitikimas darbe, avarija ar atsirado kitokių sunkių padarinių, baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rūtenis

Rūtenis portretas
Labai keist tie laiptai esantys 15 metrų aukštyje, ir tuo labiau, kad ant jų stovint reikėjo keisti filtrą- kažkas kažką nedasako. Ar reiktu čia viską pasakyti- aš to ir nereikalauju, koks skirtumas kaip nudribo, juk mirtis nuo gyvenimo nuo to vietomis nepasikeitė. Nuoširdi užuojauta artimiesiems. Tarybiniais metais jau būtų pensininkas, o jei labai nenorėtu išeiti, tai būtų priverstas, o ne tokiame aukštyje filtrus keisti, tokiuose metuose.

senis

senis portretas
yra darbai kuriu vienas darbuotojas neturi teisės dyrbt dėl saugumo ,matomai ekonomija žudo žmones.

kaip jis mirė

kaip jis mirė portretas
kaip niekingas erelis ar kaip yarbingas vištyno gaidys
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių